Taiteen laitos

Opinnot

Pori_Biennale_III_Centennial_kuva_Erno-Erik_Raitanen_24
Pori Biennale III Centennial Photo: Erno-Erik Raitanen

Koulutusohjelmat

The Department offers degrees in Art Education, Nordic Visual Studies and Art Education (NoVA), Visual Cultures, Curating and Contemporary Art (ViCCA). Find out the dates and application procedure for each programme from the study option specific page.

Kuvataidekasvatuksen maisteriohjelma

Kuvataidekasvatuksen maisterivaiheen opinnot syventävät opiskelijan kriittistä taidepedagogista ajattelua, taiteellisia taitoja sekä visuaalisen kulttuurin ilmiöiden ja nykytaiteen toimintatapojen tuntemusta ja ymmärrystä.

Emma Hovi: Thing Power, 2016

Nordic Visual Studies and Art Education (NoVA) -maisteriohjelma

NoVA on kaksivuotinen maisteriohjelma, joka kouluttaa ammattilaisia ja tutkijoita Pohjoismaiden parhaista käytännöistä ja perinteistä taidekasvatuksen ja visuaalisen viestinnän aloilla.

NoVA studies / Photo: Eija Mäkivuoti

Visual Cultures, Curating and Contemporary Art (ViCCA) -maisteriohjelma

Visual Cultures, Curating and Contemporary Art (ViCCA) on kaksivuotinen poikkitieteellinen maisteriohjelma

ViCCA students working in Väre

Muut yksiköt

Centre for General Studies

Centre for General Studies (YoYo)

Pori Urban Platform (PUPA)

Pori Urban Platform of Aalto University (PUPA) Porin yliopistokeskuksessa on joustava kokeellinen projektialusta. Porin yliopistokeskuksessa toimii neljä yliopistoa: Aalto-yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Turun yliopisto.

Cotton factory

Tohtoriopinnot taiteen laitoksella

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kautta Taiteen laitos tarjoaa kansainvälisen tutkijakoulutuksen niille, jotka ovat kiinnostuneita taiteen ja muun visuaalisen kulttuurin sekä niihin kuuluvien käytäntöjen ja koulutuksen tutkimuksesta.

Read more
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu