Sähkötekniikan korkeakoulun johtaminen

Yhdenvertaisuus, diversiteetti ja inklusiivisuus Sähkötekniikan korkeakoulussa

Aalto-yliopiston tavoitteena on tarjota kaikille tasa-arvoinen ja yhdenver­tainen toimintaympäristö, jossa eri sukupuolia, eri tehtävissä olevia ja eri­laisen taustan omaavia työntekijöitä ja opiskelijoita kohdellaan tasapuoli­sesti.
Aalto University strategy/ image: Aleksi Poutanen

Aalto-yliopiston tavoitteena on tarjota kaikille tasa-arvoinen ja yhdenvertainen toimintaympäristö, jossa eri sukupuolia, eri tehtävissä olevia ja eritaustaisia työntekijöitä ja opiskelijoita kohdellaan tasapuolisesti. Yhteisenä tavoitteena on, että yliopistossa vallitsee hyvä opiskelu- ja työskentelyilmapiiri. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyö edistävät omalta osaltaan Aalto-yliopiston kestävää sosiaalista ja kulttuurista kehitystä.

Sähkötekniikan korkeakoulu on sitoutunut edistämään yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Koulun yhdenvertaisuus- ja laaturyhmä laatii vuosittain konkreettisen tasa-arvotyön toteutussuunnitelman, joka perustuu Aalto-yliopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaan 2019-2021.

Yhdenvertaisuus- ja laaturyhmä 2020-2022

Kehityspäällikkö Outi Elina Kansanen
Professori Anouar Belahcen
Käyttöinsinööri Matti Hokkanen
Asiantuntija Kirsti Keltikangas
HR-koordinaattori Pihla Porvari
Yliopistonlehtori Anu Lehtovuori
Akatemiatutkija Emilia Peltola
Professori Vesa Välimäki, pj syyskaudella 2021
Opiskelijajäsen 2021: Essi Tallgren, opiskelijavarajäsen: Mari Pulkkinen

Monimuotoisuus ja inklusiivisuus Aalto-yliopistossa

Rakennamme inklusiivista yhteisöä, jossa yhteisömme jäsenet tuntevat yhteenkuuluvuutta ja voivat täysipainoisesti elää työn tai opintojen arkea tasavertaisina.

Lue lisää
Kuvassa eri-ikäisiä ja erimaalaisia ihmisiä työskentelemässä yhdessä. Kuva: Aleksi Poutanen

Code of Conduct

The Aalto Code of Conduct summarises the principles of fair play and integrity that govern our activities and sets out guidelines for the kind of behaviour that we expect of each other. It is based on Aalto’s values and establishes a common operational culture.

Lue lisää
Aallon tapa toimia
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu