Base Styles/Icons/Some/Linkedin/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/lock/open Created with Sketch.

Aalto Centre for Operations Research (ACOR)

Tietoa ACOR:stä

Aalto Centre for Operations Research (ACOR) on Aallon operaatioanalyysitutkijoiden koordinoitu verkosto. ACOR kehittää yhteistyötä Aallon operaatioanalyysitutkimusta tekevien tutkimusryhmien välillä sekä operaatioanalyysia hyödyntävien tai siitä mahdollisesti hyötyvien tutkimusalojen välillä tuottaakseen uutta, vaikuttavaa tutkimusta ja yhdistääkseen alan johtavat asiantuntijat kehittämään lupaavia sovellusaloja. ACOR:n tavoitteisiin kuuluu myös Aallon operaatioanalyysitoiminnan laajentaminen tarjoamalla verkostoitumis- ja yhteistyömahdollisuuksia tutkijoille ja yritysten edustajille ja/tai muille organisaatioille, operaatioanalyysin tunnettuuden lisääminen ja operaatioanalyysin ketterän hyödyntämisen mahdollisuuksien parantaminen sekä Aallon opetuksen kehittäminen.

Ajankohtaista ACOR:ssä

  • ACOR järjestää ensimmäisen iltapäiväseminaarinsa, jonka teemana on operaatioanalyysi teknisten järjestelmien ylläpitotoimintojen optimoinnissa ja hallinnassa, Espoon Otaniemessä 4.9.2018 klo 15.00. Tilaisuudessa esiintyy viisi puhujaa, jotka edustavat sekä yliopistoja että yrityksiä (KONE, Maintpartner, VR) ja käsittelevät ylläpitotoimintojen optimointia ja analysointia. Tilaisuus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden keskustella tutkimuksen ja kehityksen tarpeista, tavata opiskelijoita ja verkostoitua operaatioanalyysistä kiinnostuneiden ihmisten kanssa.

    Lisätietoja ja rekisteröityminen löytyy operaatioanalyysin iltapäiväseminaarin verkkosivustolla. Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

 

Aalto University students at Aalto Party during the opening of the Academic Year. Photo by Aalto University / Aino Huovio

Osallistu ja pysy ajan hermoilla

ACOR:llä on kaksi sähköpostilistaa:

Yhteistyö ja toiminta

ACOR tekee yhteistyötä sekä Aallon tutkimusryhmien että muiden yliopistojen kanssa järjestämällä

  • iltapäiväseminaareja tutkimusyhteistyön edistämiseksi sekä tutkimusryhmien että tutkijoiden ja toimijoiden välillä
  • intensiivi- ja seminaarikursseja operaatioanalyysiin liittyvistä aiheista

ACOR tekee tiivistä yhteistyötä Suomen Operaatiotutkimusseuran (FORS) kanssa ja tukee yliopistojen ja muiden tutkimuksen sidosryhmien välistä yhteistyötä edistäviä hankkeita, kuten Räätälöidyt yrityshankeet -konsepti ja operaatioanalyysin tapaustutkimusten seminaari.

ACOR ottaa mieluusti vastaan ideoita operaatioanalyysiin liittyvän tutkimusyhteistyön edistämisestä Aallossa!

Viestintäkoulutus

Yhteydenotot ja organisaatio

ACOR on Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulun strateginen aloite ja toimii systeemianalyysin laboratorion sekä matematiikan ja systeemianalyysin laitoksen tiloissa. Sitä koordinoi Antti Punkka.