Palvelut

Aalto-yliopiston asiakirjahallintapalvelut

Asiakirjahallintapalvelut vastaa yliopistossa syntyvien ja sinne saapuvien virallisten asiakirjojen rekisteröinnistä sekä opetuksen, tutkimuksen ja toiminnan tuloksena syntyvien kuva- ja esineaineistojen pitkäaikaissäilytyksestä.

Asiakirjahallintapalvelut vastaa yliopiston sähköisen asianhallinnan (SAHA) ja arkisto- ja kirjaamopalveluiden toiminnasta ja ohjaa yliopiston asiakirjojen elinkaariprosessia, tarjoaa yliopistolle välineitä ja menetelmiä asiakirjojen ja järjestelmissä olevan tiedon hallintaan ja ylläpitää yliopiston tiedonohjaussuunnitelmaa (TOS).
Linko

Kirjaamo vastaa yliopistossa syntyvien ja sinne saapuvien virallisten asiakirjojen rekisteröinnistä (diaarinumero) sähköiseen asianhallintajärjestelmä SAHA:an, sekä saapuvien asiakirjojen jakelusta ja arkistoinnista.

Arkisto vastaa pysyvästi tai pitkään (yli kymmenen vuotta) säilytettävien asiakirjojen ja opetuksen, tutkimuksen ja toiminnan tuloksena syntyvien kuva- ja esineaineistojen pitkäaikaissäilytyksestä, digitoinnista, tietopalvelusta ja arkistokäytäntöjen ohjeistuksesta.

Aalto-yliopiston kirjaamo

Sähköposti: [email protected]
Puh. 050 406 1141

Aalto-yliopiston arkisto

Sähköposti: [email protected]
Puh. 050 596 9639

Käyntiosoite: Otakaari 1B, Espoo
Postiosoite: PL 11000, 00076 AALTO

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu