Palvelut

Väitöskirjatutkija “Bioproducts from Nature” projektiin, Kemian tekniikan korkeakoulu / Kauppakorkeakoulu

Suomenkielinen työpaikkailmoitus tehtävään: Väitöskirjatutkija “Bioproducts from Nature” projektiin, Kemian tekniikan korkeakoulu / Kauppakorkeakoulu

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 13 000 opiskelijaa ja yli 4500 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme.

Etsimme nyt

Väitöskirjatutkijaa “Bioproducts from Nature” projektiin, Kemian tekniikan korkeakoulu / Kauppakorkeakoulu

Etsimme motivoitunutta väitöskirjatutkijaa tekemään tutkimustyötä "Bioproducts from Nature" -tutkimusprojektissamme. Tämä 3-vuotinen BIO4P -hanke on Aalto-yliopiston kemiantekniikan korkeakoulun ja kauppakorkeakoulun yhteinen ja siinä on mukana useita yrityskumppaneita.  Projektin päävastuullinen taho on kemiantekniikan korkeakoulu, mutta hakijasta riippuen on mahdollista suorittaa myös tohtorintutkinto kauppakorkeakoulussa.

Fossiiliset ja eläinperäiset raaka-aineet ja läpinäkyvästi hankitut raaka-aineet on korvattava paikallisesti hankituilla ja jalostetuilla vaihtoehdoilla. Kierrätyksen lisääntyessäkin primäärisillä raaka-aineilla on edelleen merkittävä rooli kiertotaloudessa.

Hankkeessa rakennetaan teollisuusyritysten ja tutkimuslaitosten yhteinen ekosysteemi arvoketjujen ja kansainvälisillä markkinoilla toimivien yritysten perustamiseksi näille kotimaisille uuteraaka-aineille. Eteerisillä öljyillä, fenoleilla ja vahoilla, joita voidaan uuttaa edellä mainituista raaka-aineista, on käyttömahdollisuuksia useilla aloilla, kuten kosmetiikassa, lääketieteessä, terveydenhuollossa, elintarvikkeissa, pakkauksissa, kumi- ja renkaiden valmistuksessa, rakentamisessa, pinnoitteissa sekä paperi- ja tekstiilituotteissa. Suomessa meillä on potentiaalisia luonnonvaroja sekä kotimaiseen vahojen että eteeristen öljyjen tuotantoon, mutta meillä ei ole olemassa olevaa liiketoimintaekosysteemiä hyödyntääksemme tätä potentiaalia kaupallisesti. BIO4P-projektissa rakennamme suomalaiselle tällaisen liiketoimintaekosysteemin.

Tarjoamme monialaisen tutkimusympäristön ja -henkilöstön jatko-opiskelijan tueksi. Ihanteellisella ehdokkaalla tulee olla vahva kiinnostus uusiutuvista biopohjaisista materiaaleista peräisin olevien tuotteiden ja prosessien tutkimiseen ja kehittämiseen sekä startup-liiketoimintamallien rakentamiseen.

Kokemuksesi ja tavoitteesi

Etsimme hakijaa, joka on motivoitunut soveltamaan liiketoimintamalleja prosessien tutkimukseen ja kehittämiseen, ja omaa vankan taustan joko kemian- ja prosessitekniikan alalta tai asiaankuuluvilta liiketalouden opinnoilla. Teollisuuskokemusta arvostetaan suuresti.

Tarjoamme

Väitöskirjatutkijan palkka määräytyy Aalto yliopiston palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työskentelypaikka sijaitsee elävällä Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella, jossa on monipuoliset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet metron ja isojen väylien varrella.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä joukkoomme, jätä hakemuksesi viimeistään 5.11.2023 hakusivustomme kautta (Apply now). Löydät ”Apply now” -linkin englanninkielisestä ilmoituksesta. Jos olet Aallon työntekijä tai vierailija, haethan sisäistä hakukanavaa käyttäen kirjautumalla ensin Workday-järjestelmään (internal jobs).

Aloitamme ehdokkaiden arvioinnin välittömästi. Hakemuksia käsitellään, kunnes paikat on täytetty. Tehtävän on suunniteltu alkavan marraskuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakeaksesi tehtävään lähetäthän seuraavat dokumentit englannin kielellä:

  •  Motivaatiokirje (max. yksi A4)
  •  CV (sisältäen mahdollisen listauksen julkaisuista)
  •  Suosituskirje tai mahdollisen suosittelijan yhteystiedot
  •  Opintorekisteriote yliopisto-opinnoista

Lisätietoja

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä, ota yhteyttä prof. Pekka Oinas ([email protected]).

Tarkistathan tohtorikoulutuksen hakukriteerit täältä:

https://www.aalto.fi/en/study-options/doctoral-programme-in-chemical-engineering

https://www.aalto.fi/en/study-options/aalto-doctoral-programme-in-business-economics-and-finance

Kiinnitäthän erityistä huomiota kielitaitovaatimuksiin.

Haluatko tietää enemmän meistä ja tulevista kollegoistasi? Katso nämä videot: Aalto University – Towards a better worldAalto People, and Shaping a Sustainable Future. Lue lisää työskentelystä Aallossa: https://www.aalto.fi/fi/toihin-aaltoon

Tutustu uuteen virtuaalikampuskokemukseemme:  https://virtualtour.aalto.fi/.

Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity

Tätä palvelua tarjoaa:

Henkilöstöpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: