Palvelut

Työnantajapalvelut

Aalto-yliopiston opiskelijat etsivät avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja Aalto JobTeaserin työpaikkaportaalista sekä tutustuvat mielellään työnantajiin rekrytointimessuillamme.  Suosittelemme käyttämään aktiivisesti palveluitamme monipuolisen kampusnäkyvyyden ja hyvän työnantajakuvan rakentamiseksi. 

Lue lisää palveluistamme alta ja ole yhteydessä. Autamme mielellämme!

Employer services can help you in reaching students in many ways. Photo: Anni Hanen

Aalto JobTeaserrekrytoi Aallon opiskelija

Opiskelijamme käyttävät oman alan opintojenaikaisten ja valmistumishetken työ- ja harjoittelupaikkojen etsimiseen yliopistomme omaa Aalto JobTeaser -portaalia. JobTeaser korvasi Aalto CareerWebin marraskuussa 2020. Vuosittainen ilmoitusten määrä on ollut noin 9 000. Huolehdittehan, että myös teidän työpaikkanne löytyvät portaalista.  

Voit ilmoittaa avoimista työ- tai harjoittelupaikoista sekä opinnäytetöiden toimeksiannoista maksutta Aalto JobTeaserissa.  

Rekrytointimessut

Opiskelijamme käyvät mielellään tapaamassa työnantajia messuilla. Messuille osallistuminen onkin erittäin hyvä mahdollisuus rakentaa työnantajamielikuvaa ja kampusnäkyvyyttä. Messuilla vierailee vuosittain satoja työnantajia ja tuhansia Aallon opiskelijoita.

Järjestämämme tapahtumat ovat kaikkien Aallon alojen Aalto Talent Expo syksyllä sekä Summer Job Day tammikuussa.

Aalto Talent Expo main illustration. black and white. Designer Babi Brasileiro 10

Talent Expo

Rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat.

Summer Job Day 2019

Summer Job Day -tapahtuma

Tapahtuma kokoaa yhteen kaupan, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat

Yhteistyö
Students with their laptops.

Järjestä oma tapahtuma kampuksella

HUOM! Aalto-yliopistossa ei järjestetä toistaiseksi tapahtumia johtuen koronaviruksesta.

Tulkaa kampukselle kertomaan organisaatiostanne ja sen tarjoamista uramahdollisuuksista esim. omalle aulaständille! 

Oman rekrytointitapahtuman järjestäminen kampuksella on yksi parhaista tavoista kertoa opiskelijoille organisaatiostanne ja sen tarjoamista uramahdollisuuksista. Jos kertojana on vieläpä yliopistomme alumni, saa viesti täysin uuden syvyyden. Avatkaa myös rekrytointiprosessienne sisältöä ja kertokaa yrityskulttuuristanne - mitä tarkempaa tietoa opiskelijoilla teistä on, sitä osuvampia hakemuksia he osaavat teille kohdentaa.  

Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan tarpeitanne vastaavan tilaisuuden sekä hoidamme markkinoinnin halutulle opiskelijakohderyhmälle.

Alla tapahtumatyypeistämme suosituimman kuvaus. 

Sending a targeted message to students is an effective way of communicating your recruiting needs

Välitämme rekrytointiviestisi opiskelijoille

Ura- ja rekrytointipalvelut auttaa työnantajia erilaisten uraan ja rekrytointiin liittyvien viestien välittämisessä opiskelijoille. Yleisiä viestittäviä teemoja ovat kesätyömahdollisuudet ja trainee-ohjelmat. Voitte myös esimerkiksi kutsua opiskelijat kauttamme rekrytointitapahtumaanne. Autamme kohdentamaan viestinne ja valitsemaan oikeat käytössämme olevat viestintäkanavat.  Suosituin näistä on kohdennettu sähköposti, muita mahdollisia ovat näkyvyys sosiaalisen median kanavissamme sekä Aalto JobTeaserin tapahtumissa tai uutisissa.

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja autamme juuri teille sopivan palvelun löytämisessä! Ota yhteyttä [email protected]

Täältä löydät tarkemmat yhteystietomme  

Kysy myös mahdollisuudesta kumppanuuteen ura- ja rekrytointipalveluiden kanssa! 

Jos etsit palveluja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoiden tavoittamiseen, lue lisää täältä: Palvelut työnantajille Kauppakorkeakoulussa 

Kumppanuuspalveluiden tietosuojailmoitus
Tätä palvelua tarjoaa:

Kumppanuudet ja yritysyhteistyö

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu