Palvelut

#timetolevelup - Turvaa datasi

Time to level up – Muista suojata arvokas datasi monivaiheisella tunnistuksella (MFA).
Photo: Aki-Pekka Sinikoski

Paras tapa huolehtia kyberturvallisuudesta on tehdä se ennalta ehkäisevästi.

Ongelmatilanteiden odottaminen joutilaana tekee niiden hoitamisesta hankalan ja aikaa vievän prosessin. Siksi olemme koonneet joitakin resursseja, joiden avulla voit hyödyntää ajankohtaisia digitaaliteknologioita ja väistää niiden ongelmallisemmat puolet.

Suojaa tilisi monivaiheisella tunnistuksella

Monivaiheinen tunnistus (MFA) tarjoaa ylimääräisen suojauskerroksen Aalto-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi lisäksi, ja sitä voidaan jo pitää organisaatioiden maailmanlaajuisesti käyttämänä standardina. On helppoa ymmärtää miksi.

Tämän yksinkertaisen toimen avulla teet henkilökohtaiseen tiliisi käsiksi pääsystä paljon vaikeampaa mahdollisille hyökkääjille.

Monivaiheinen tunnistautuminen Aallon Office 365 -tileillä

Monivaiheinen tunnistautuminen (Multifactor Authentication - MFA) on käyttäjän tunnistamiseen käytettävä tapa, jossa käytetään kahta tai useampaa keinoa tunnistaa käyttäjä tämän kirjautuessa tiettyyn järjestelmään tai palveluun.

Palvelut

Top-10 vinkit päivittäiseen toimintaan

Aalto-yliopiston tietoturvayksikkö ylläpitää top-10 vinkin luetteloita parhaista tietoturvavinkeistä ja -käytännöistä, joita voit käyttää päivittäisessä digitaalisessa toiminnassasi. (Kirjaudu sisään, niin näet sisällön.)

Ota yksityisyytesi ja turvallisuutesi haltuun, kun käytät monimutkaisia ja jatkuvasti muuttuvia teknologioita.

Aiheeseen liittyvät palvelut

Myös näistä palveluista voi olla sinulle hyötyä:

Haitallisesta tai epäilyttävästä sähköpostiviestistä ilmoittaminen

Aalto-yliopiston tietotekniikkapalveluiden tietoturvaryhmä pyytää malliviestejä liittyen haitalliseen tai epäilyttävään sähköpostiviestintään. Nämä viestit ovat normaalisti huijaus- tai urkintaviestejä, ja ne saattavat myös sisältää liitteisiin piilotettuja haittaohjelmia.

Palvelut

Tämä sivu on osa #timetovelup-kampanjaa

#timetolevelup -kampanjan banneri

Liity Time to level up -yhteisöön! #timetolevelup

Time to level up -kampanjassa ja yhteisössä edistetään tapoja käyttää uusia (ja vähemmän uusia) teknologioita työn ja opiskelun helpottamiseksi.

Palvelut
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu