Palvelut

Tilaa aineistoa muista kirjastoista

Etkö löydä hakemaasi kokoelmistamme? Lähetä meille kaukolainapyyntö ja me selvitämme, minkä kirjaston kokoelmista se on saatavissa – mistä päin maailmaa hyvänsä.

Lähetä meille kaukolainapyyntö tällä lomakkeella Kaukolainaus sisältää kaikenlaisen painetun materiaalin, yleensä kirjalainat tai lehtiartikkeleiden kopioita.
Veloitamme hinnaston mukaisesti.

 

Kiireellisissä tapauksissa

Usein kannattaa tarkistaa itse tarvitsemasi aineiston saatavuus läheisistä kirjastoista. Jos löydät hakemasi toisen kirjaston kokoelmista ja se on saatavilla, usein kaikkein nopein ja halvin tapa on hakea ja lainata se sieltä itse. Suomessa miltei kaikki kirjastot ovat avoimia kaikille.

Haku kirjastojen kokoelmista

  • Aalto-Finna (Aalto-yliopiston oppimiskeskus ja Varastokirjasto)
  • Melinda (kaikki Suomen yliopistokirjastot)
  • Helmet (Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunginkirjastot)

 

Aallon opiskelijat

Omien kokoelmiemme lisäksi Aalto-Finnassa voit hakea ja tilata aineistoa Kuopiossa sijaitsevan Varastokirjaston kokoelmista. Nämä hakutulokset löytyvät omalla välilehdellään. Tilaukset ovat maksuttomia ja ne toimitetaan yleensä kahden arkipäivän kuluessa. Voit myös tilata maksuttomasti artikkelikopioita pdf-tiedostoina omaan sähköpostiisi Varastokirjaston kokoelmista.

Ohjeet Varastokirjastosta tilaamiseen (aalto.finna.fi)

Opiskelijat ovat oikeutettuja ilmaiseen kaukolainaukseen kotimaasta, jos haluttu painettu kirja ei kuulu minkään pääkaupunkiseudun kirjaston kokoelmiin. Tarkistathan, että tämä ehto täyttyy ennen kaukolainapyynnön lähettämistä.

Yhteystiedot

[email protected]

Tätä palvelua tarjoaa:

Tutkimus- ja innovaatiopalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu