Palvelut

Tietoturvapolitiikat

Tietoturvaryhmä osallistuu joko omistajana tai asiantuntijana tietoturvaohjeiden ja -politiikkojen tuottamiseen ja kehittämiseen. Tietoturvapolitiikat tarkoittavat Aalto-yliopiston IT:tä ja tietoturvallisuutta koskevia sääntöjä, ohjeita ja muita vastaavia dokumentteja.

Kaikki IT -politiikat ja käytännöt

IT-politiikkoja

IT-politiikat ja käytännöt, salassapitositoumus (salassapitosopimus, vaitiolosopimus, vaitiolositoumus, NDA, non disclosure agreement).

Ominaisuudet

Tietoturvapolitiikat mahdollistavat sen, että kaikille on yhteiset ja selkeät turvallisuutta koskevat säännöt

Tietoturvapäällikkö omistaa osan politiikoista ja tietoturvaryhmä vastaa näiden tuottamisesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Muiden politiikkojen osalta tietoturvaryhmä osallistuu asiantuntijana politiikkatyöhön.

Keskeinen osa politiikkojen tuottamista ja kehittämistä on tietoturvallisuutta ja IT:tä koskevien Suomen lainsäädännön, muun yliopistoa velvoittavien määräysten ja ohjeiden sekä hyvien käytäntöjen pukeminen Aalto-yhteisön jäsenille selkeään muotoon.

Tietoturvaryhmä täydentää ja kehittää tietoturvallisuutta koskevaa politiikkakokonaisuutta asiakkailta tulevien palautteiden, säädöksissä tapahtuvien muutosten ja käytännön esiintuomien tarpeiden perusteella sekä avustaa tietoturvapäällikön omistuksessa olevien politiikkojen jalkauttamisessa.

Tuki

Tietoturvaryhmän yhteystiedot: [email protected] Palveluun liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa lähetä palvelupyyntö: servicedesk.aalto.fi Käyttäjätuki palvelee IT Servicedeskin aukioloaikoina.

Osa tietoturvapolitiikoista näkyy vain Aalto Insidessa, mikä vaatii kirjautumisen Aalto-tunnuksilla.

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu