Palvelut

Tenure Track tai tenuroitu professori, elektrolyyttiset prosessit vihreän energian siirtymään

Suomenkielinen työpaikkailmoitus Tenure Track tai tenuroitu professori, elektrolyyttiset prosessit vihreän energian siirtymään

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 13 000 opiskelijaa ja yli 4500 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme.

Aalto-yliopiston Kemian tekniikan korkeakoulun Kemian ja materiaalitieteen laitos hakee

Tenure Track tai tenuroitu professori, elektrolyyttiset prosessit vihreän energian siirtymään

Tehtävä voidaan täyttää mille tahansa Aallon Tenure Track- urapolun kolmesta tasosta (assistant professor/ associate professor/ full professor). Tehtävä on kokoaikainen ja riippuen sijoittumisesta tenure track -järjestelmässä, joko määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva.

Etsimme (tulevaa) maailmanluokan akateemista huippuosaajaa elektrolyyttisten prosessien ja laitteiden alalle ja erityisesti edustamaan vihreän energian siirtymää tutkimuksessa ja koulutuksessa. Odotamme, että sinulla on kansainvälisiä saavutuksia ja selvä näkemys siitä, miten elektrolyyttistä vedyntuotantoa ja muita aiheeseen liittyviä ekologisesti kestäviä sähkökemiallisia teknologioita voidaan edistää luovilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla. Arvostamme kokemusta nykyaikaisista sähkökemiallisista prosesseista ja niihin liittyvistä kokeellisista tekniikoista.

Arvostamme erityisesti sitä, että tutkimussuuntauksesi liittyvät joihinkin Aalto-yliopiston ydintoimintoihin, kuten materiaalien kehittämiseen energiasovelluksia varten ja ekologisesti kestävän sähkökemiallisen energian muuntamisen ja varastoinnin tutkimiseen, ja että olet sitoutunut tiiviiseen yhteistyöhön Aalto-yliopiston muiden tutkimusryhmien ja teollisuuden kanssa kansallisesti ja kansainvälisesti. Jos lisäksi sitoudut ekologisesti kestävien kemiallisten prosessien ja kemian teknologian kehittämiseen, olisit hyvä lisä yhteisöömme.

Tutustu laajempaan tehtävänkuvaukseen ja hakuohjeisiin täällä: https://www.aalto.fi/en/open-positions/professor-electrolytic-processes-for-green-energy-transition

Lisätietoja tehtävästä antaa professori Tanja Kallio. Rekrytointiprosessin liittyviin kysymyksiin vastaa HR Partner Tiina Torvinen. Sähköpostit: etunimi.sukunimi(a)aalto.fi. Tehtävän hakuaika päättyy 30.11.2023.

Tätä palvelua tarjoaa:

Henkilöstöpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: