Palvelut

Sisäolosuhteet

Sisäolosuhteilla tarkoitetaan seuraavia: lämpötila, veto, tunkkaisuus, pöly, melu ja valaistus.
Tältä sivulta löydät ohjeet, miten toimia, jos havaitset sisäolosuhteissa poikkeaman. Aalto-yliopiston sisäolosuhteisiin liittyviä asioita koordinoi moniammatillinen työryhmä, jossa on edustettuna Aalto-yliopiston työsuojelu, Aalto-yliopistokiinteistöt Oy (ACRE), työterveyshuolto ja asiantuntijat. Osa sisällöstä näkyy vain aalto-tunnuksin sisäänkirjautuneille.
Kolme opiskelijaa

Havaitessasi mahdollisen sisäolosuhteisiin liittyvän poikkeaman, lue ensin ohjeet omiin sisäolosuhteita parantaviin toimenpiteisiin. Keskustele havainnoista myös esihenkilösi kanssa.

Omat toimenpiteet sisäolosuhteiden parantamiseksi

Poikkeaman mahdollisesti jatkuessa täytä sisäolosuhdeilmoitus (Granlund Manager, linkki alla). Muistathan täyttää ilmoitukseen vähintään seuraavat pakolliset tiedot:

  1. Ilmoittajan koko nimi ja ilmoittajan esihenkilön nimi
  2. Havainnon ajankohta ja tilatieto (päivämäärä, kellonaika, osoite ja kerros, huoneen tilatunnus)
  3. Oirekuvaus eli mahdollisimman tarkka kuvaus koetuista oireista ja kuinka moni oireilee. Onko vastaavia oireita muilla tilassa tai sen läheisyydessä työskentelevillä tai tilassa vierailevilla?
  4. Oireilun alkamisajankohta ja onko oireita ollut aiemmin
  5. Työterveyshuollon tilanne, eli onko ilmoittaja ollut yhteydessä työterveydenhuoltoon tai opiskelijaterveydenhuoltoon. Jos on niin milloin.
Kiinteistöhuollon palvelupyynnöt
Sisäolosuhdepoikkeaman käsittely

Lisätietoja antavat:

Mikäli koet tarvitsevasi terveydenhuollon ammattilaista mahdollisessa sisäolosuhteesta johtuvassa epäilyssä, ota yhteyttä työterveyshuoltoon tai YTHS:n, jatko-opiskelijat omaan paikalliseen terveysasemaan.

Tätä palvelua tarjoaa:

Aalto-yliopiston turvallisuus- ja aulapalvelut

Kampuksen turvallisuudesta vastaa Aalto-yliopiston turvallisuus- ja aulapalvelut yhteistyössä Aalto CRE:n kanssa.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu