Base Styles/Icons/lock/open Created with Sketch.

Rekrytointitapahtumista osaajia

Järjestämme vuosittain useita isompia ja pienempiä ura- ja rekrytointimessuja. Osallistumalla näihin rakennatte työnantajamielikuvaanne ja tapaatte tulevaisuuden huipputekijöitä.
Attending career fairs will bring you new contacts to future talents

Opiskelijoiden tapaaminen kasvokkain on yksi parhaista tavoista rakentaa työnantajamielikuvaa ja viestiä sekä tämän hetken että tulevaisuuden rekrytointitarpeistanne. Parhaimmillaan kohtaamiset tukevat vahvasti sekä teillä käynnissä olevia rekrytointeja että tulevaisuuden rekrytointitarpeita.

Järjestämme vuosittain eri teemaisia ura- ja rekrytointitapahtumia, joissa useammat saman alan yritykset pääsevät tapaamaan opiskelijoita. Tapahtumien kohderyhmät sekä koko vaihtelevat. Alla mainittujen tapahtumien lisäksi järjestämme työnantajien omia tilaisuuksia ja markkinoimme myös kampuksen ulkopuolisia tapahtumia opiskelijoille.

 

 • Summer Job Day -tapahtuma tammikuussa kaikille Aallon opiskelijoille
  Summer Job Day -tapahtuma on hyvä tilaisuus kaupan, taiteen ja tekniikan eri alojen kesätyöntekijöiden tapaamiseen ja rekrytoimiseen sekä organisaationne työnantajamielikuvan rakentamiseen. Tapahtumaan kutsutaan kaikki Aalto-yliopiston kandidaatti- ja maisteritason opiskelijat.
   
 • UUTTA! Aalto Talent Expo lokakuussa kaikille Aallon opiskelijoille
  Aalto Talent Expossa työnantajat tapaavat opiskelijoita kaikilta Aalto-yliopiston aloilta: taiteet, suunnittelu, kemian tekniikka, sähkötekniikka, kauppatieteet, jne. Työnantajina voitte tarjota opiskelijoillemme työ- ja harjoittelupaikkoja, lopputyötoimeksiantoja, tukea opintojen ja uran suunnittelluun ja samalla vahvistaa työnantajamielikuvaanne. Tapahtuman verkkosivut avataan pian!
   
 • CHEM Urafoorumi kemian tekniikan opiskelijoille
  CHEM Urafoorumi on Aalto-yliopiston kemian tekniikan opiskelijoille ja alan työnantajille suunnattu vuosittainen verkostoitumistapahtuma. Tapahtuma järjestetään joulukuussa.
   
 • ICT-alan rekrytointimessut TalentIT 
  Tätä tapahtumaa ei enää järjestetä. TalentIT -rekrytointitapahtuma yhdistää digitaalisista palveluista, teknologiasta ja järjestelmien kehittämisestä kiinnostuneet nuoret osaajat, ICT-alan työnantajat ja tutkijat antoisaan tapahtumaan. TalentIT järjestetään marraskuun alussa. 
   
 • ARENA-messut kauppatieteen opiskelijoille 
  Tätä tapahtumaa ei enää järjestetä. ARENA-messut on Suomen suurin kauppatieteiden opiskelijoiden ja työnantajien kontaktointitapahtuma, joka houkuttelee Töölön kampukselle vuosittain 60–70 yritystä ja 3 000 opiskelijaa. Messut järjestetään aina marraskuun toinen keskiviikko.
Tätä palvelua tarjoaa:

Kumppanuudet ja yritysyhteistyö

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.