Palvelut

Aallon opinto- ja uraohjauspsykologien palveluneuvonta ja ajanvaraus

Aallon opinto- ja uraohjauspsykologit tarjoavat kaikille Aallon opiskelijoille yksilöohjausta etänä ja kampuksella. Voit tulla palveluneuvontaan ilman ajanvarausta (Starting Point of Wellbeing) tai varata ajan yksilöohjaukseen (ks. ohjeet alla). Tervetuloa!
LOGO

Ota yhteyttä, kun opinnot tai uranäkymät tökkivät.

Opintopsykologi voi auttaa, kun opinnot tökkivät: esimerkiksi ajanhallinta on hakusessa, olet aikaansaamaton, motivaatiosi on kateissa, haet itsellesi sopivaa opiskelutapaa, koet opiskeluihin liittyvää stressiä tai jännitystä tai et meinaa jaksaa.

Uraohjauspsykologi on erikoistunut urahallinnan kysymyksiin ja on tukenasi uran ja elämän suunnittelussa ja työelämään siirtymisessä. Uraohjaus tukee sinua itsetuntemuksessa, merkityksellisen ja mielekkään uran rakentamisessa, mahdollisuuksien kartoittamisessa ja päätöksenteossa.

Starting Point of Wellbeing -logo

Starting Point of Wellbeing -palveluohjaus ilman ajanvarausta

Maksuton, luottamuksellinen ja tietoturvallinen etäpalveluneuvontamme Aallon perustutkinto-opiskelijoille avoinna arkena klo 10.00–11.00. (HUOM! PERUTTU TO 22.9.)

Tapaaminen alkaa chatissä (paina oikeasta alakulmasta NEUVONTA-painiketta), josta ohjaamme sinut videoyhteydelliseen etävastaanottoon. 

Lisäksi voit tavata meitä kampuksella ilman ajanvarausta maanantaisin klo 13-15, SPW-huoneessa (Otakaari 1, Y 199c). Ks. ajantasainen aikataulu SPW:n sivuilta.

Yksilöohjaus

Ajanvaraus opinto- ja uraohjauspsykologien yksilöohjaukseen

Voit varata ajan lähettämällä sähköpostia omasta aalto-sähköpostistasi. Alla kerromme lisää siitä miten ajanvarauksen voi tehdä.

Alla olevasta tietosuojailmoituksen tiivistelmästä näet, kuinka käsittelemme vastauksiasi ja muita yksilöohjauksessa syntyviä henkilötietojasi.

Aallon psykologien ajanvaraus ja vastaanotto

Tietosuoja ja luottamuksellisuus

Opinto- ja uraohjauspsykologit Into-sivustolla
Starting Point of Wellbeing
Tätä palvelua tarjoaa:

Oppimispalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu