Palvelut

Palvelinvarmenteet

Varmenteita käytetään todentamaan palvelimen tai palvelun identiteetti. Yksiköt voivat saada käyttöönsä varmenteita tekemällä varmennepyynnön IT Servicedeskin kautta. Varmenteista ei peritä erillistä maksua. Varmenteet ovat voimassa yleensä vuoden.

servicedesk.aalto.fi

IT Service Deskin web-palveluportaali.

User Contact Profile Icon

Ominaisuudet

Varmenne sitoo sähköisessä tunnistamisessa ja todentamisessa käytetyt salaiset ja julkiset avaimet toisiinsa. Varmenteen avulla voidaan kohtuullisella varmuudella varmistua esimerkiksi verkkopalvelun identiteetistä. Tällä hetkellä varmenteiden toimittaja on Digicert. Varmenteista ei peritä maksua.

Rajoitukset

Mikäli varmenne pitää sulkea ennen sen umpeutumista, varmenne voidaan lisätä sulkulistalle tietoturvavastaavan pyynnöstä.

Varmenteita ei tarjota opiskelijoille tai ylioppilaskunnalle.

Tuki

Ongelmatilanteissa lähetä palvelupyyntö: servicedesk.aalto.fi

Vastaavia palveluita

Virtuaalipalvelimet

Aalto-yliopisto tarjoaa virtuaalipalvelimia palveluna omasta palvelinkeskuksestaan. Virtuaalipalvelin varataan kokonaisuudessaan yksittäiseen käyttöön ja se toimii käytännössä samoin kuin normaali fyysinen palvelin. Virtuaalipalvelimen teho sekä kapasiteetti valitaan tarpeiden mukaisesti ja kapasiteettia voidaan muokata tarpeiden muuttuessa.

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu