Palvelut

Oppimisen ja opetuksen tilastot ja raportit

Haluatko johtaa tiedolla? Johtamisen tietopalvelut (MIS-tiimi) tarjoaa raportointi- ja analyysipalveluita, joka helpottaa päätöksentekoasi. Tällä sivulla on työkaluja koulutusohjelman johtajille ja oppimispalvelujen (LES) henkilökunnalle. Kysy lisää palveluosoitteesta [email protected]
Opiskelijoita

Ohjelmajohtajan työkalu (PowerBI)

Ohjelmajohtajan työkalu (PowerBI)

Voit käyttää ohjelmajohtajan Power BI -työkalua  itsearvioinnissa ja opiskelijoiden opintomenestyksen seurannassa. Työkalu tarjoaa ohjelmakohtaista tietoa ohjelman opiskelijoista, suoritetuista opintopistemääristä, tutkinnoista ja opinnäytteistä. Tilastollisen tiedon lisäksi työkalussa on mahdollisuus nähdä opiskelijakohtaisia tietoja. Opiskelijapalautteisiin (kurssipalaute, kandipalaute) pääsee tällä erää ulkoisten linkkien kautta.

Muita raportteja

Käytössä on myös vanhempi Ohjelmaraportti (SSRS).

Koulutusohjelman suunnittelijoilla on pääsy Oodi-opiskelijarekisteriin sekä osalla suunnittelijoista OpiAnalyzer-palveluun, joka mahdollistaa laajemmat raportointikyselyt.

Tukipyynnöt [email protected]

Muokattuja raportteja, muita pyyntöjä ja käyttäjäoikeuksien hallintaa voi pyytää Johtamisen tietopalveluilta (MIS-tiimi), [email protected]

The main image

Johtamisen tietopalvelut

Johtamisen tietopalveluiden pyrkimyksenä on tukea Aalto-yliopiston johtoa ja sen yksiköitä tarjoamalla ajantasaista tietoa Aallon toiminnoista ja tuloksista.

Tätä palvelua tarjoaa:

Johtamisen tukipalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu