Palvelut

Oppimisen ja opetuksen tilastot ja raportit

Haluatko johtaa tiedolla? Johtamisen tietopalvelut (MIS-tiimi) tarjoaa raportointi- ja analyysipalveluita, joka helpottaa päätöksentekoasi. Tällä sivulla on työkaluja koulutusohjelman johtajille ja oppimispalvelujen (LES) henkilökunnalle. Kysy lisää palveluosoitteesta [email protected]
Opiskelijoita

Ohjelmajohtajan dataraportti (PowerBI)

Ohjelmajohtamisen raporttiväline(PowerBI)

Ohjelmajohtamisen raporttivälinettä voi käyttää koulutusohjelman tai pääaineen seurannan ja arvioinnin tukena sekä opiskelijoiden opintomenestyksen seurantaan. Tilastollisen tiedon lisäksi työkalussa on mahdollisuus nähdä opiskelijakohtaisia tietoja käyttöoikeuden mukaisesti, esimerkiksi tiettyyn koulutusohjelmaan tai pääaineeseen liittyen.

Ohjelmajohtamisen raporttiväline sisältää useita yksittäisiä raportteja. Raportit on jäsennelty teemoittain, jotka ovat koulutusohjelman tavoitteet, houkuttelevuus, laatu ja tulokset. Koulutusohjelman seurannan ja arvioinnin tukevia teemoja on selitetty tarkemmin Ohjelmajohtajan käsikirjassa.

Muita raportteja

Käytössä on myös vanhempi Ohjelmaraportti (SSRS). (vaatii oikeudet)

Koulutusohjelman suunnittelijoilla on pääsy SISU-opintotietojärjestelmään sekä osalla suunnittelijoista OpiAnalyzer-palveluun (vaatii oikeudet), joka mahdollistaa laajemmat raportointikyselyt.

Tukipyynnöt [email protected]

Muokattuja raportteja, muita pyyntöjä ja käyttäjäoikeuksien hallintaa voi pyytää Johtamisen tietopalveluilta (MIS-tiimi), [email protected]

The main image

Johtamisen tietopalvelut

Johtamisen tietopalveluiden pyrkimyksenä on tukea Aalto-yliopiston johtoa ja sen yksiköitä tarjoamalla ajantasaista tietoa Aallon toiminnoista ja tuloksista.

Tätä palvelua tarjoaa:

Johtamisen tukipalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu