Palvelut

Opetuksen suunnittelu Aalto-yliopistossa – strategia ja linjaukset

Opetussuunnitelmatyötä ohjaavat Aalto-yliopiston strategia ja Aallon korkeakoulujen strategiset toimintasuunnitelmat sekä yliopiston opetussuunnitelmalinjaukset.
Aalto-yliopisto, kuva Unto Rautio

Tällä sivulla olevat ohjeet koskevat OPS-kautta 2020–2022. Kauden 2022–2024 opetussuunnitelmatyön linjaukset ja ohjeet julkaistaan ohjelmajohtajan käsikirjassa

Onnistunut opetussuunnitelma innostaa opiskelijoita oppimaan ja tukee heidän kykyään ymmärtää ja ratkaista yhteiskunnallisia ongelmia. Opetussuunnitelmatyön tulokset näkyvät osaamisessa, jonka opiskelija vie työelämään Aalto-yliopistosta valmistuttuaan. Osaamistavoitteiden, opetuksen toteutuksen ja osaamisen arvioinnin linjakkuus on avainasemassa osaamisperusteisten opetussuunnitelmien laatimisessa ja toteuttamisessa.

Onnistuneessa opetuksen suunnittelussa pedagoginen suunnittelu on keskeisessä roolissa ja koulutusohjelmaa arvioidaan ja kehitetään systemaattisesti tietoon ja palautteeseen perustuen. Ohjelman opetus suunnitellaan akateemisen henkilökunnan yhteistyönä. Huolellinen työmäärän suunnittelu tukee opiskelijoiden hyvinvointia.

Opetussuunnitelmakauden 2022–2024 ohjeet julkaistaan ohjelmajohtajan käsikirjassa

Kaikki liitteet

Tätä palvelua tarjoaa:

Oppimispalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu