Palvelut

Opetuksen johtaminen Sähkötekniikan korkeakoulussa

Aalto Univeristy students studying / photo: Unto Rautio

Sähkötekniikan korkeakoulussa toimii useita koulutukseen ja oppimiseen liittyviä toimikuntia. 

Akateeminen komitea

Akateemisen komitean tehtävänä on päättää korkeakoulukohtaisesta opetussuunnitelmasta ja tutkintovaatimuksista, opiskelijoiden valintaperusteista ja muista akateemiseen toimintaan liittyvistä asioista.

Koulutusneuvostot

Jokaisella koulutusohjelmalla on koulutusneuvosto. Koulutusneuvostot päättävät kandidaatin- ja diplomitöistä (aiheista, ohjaajista, valvojista, tarkastajista ja arvostelusta) sekä koulutusohjelmien kehittämisestä, opetuksen laadunvarmistuksesta ja palautteen käsittelystä.

Opetuksen johtoryhmä

Sähkötekniikan korkeakoulun opetuksen johtoryhmän tavoitteena on parantaa opetuksen laatua, edistää opetuksen johtamista ja yhteistyötä eri toimijoiden ja sidosryhmien välillä sekä kehittää oppimiskeskeistä kulttuuria ja opetusmenetelmiä. Ryhmän tehtävänä on valmistella ja suunnitella koulun opetukseen ja sen kehittämiseen liittyviä asioita, erityisesti sellaisia, joissa korkeakoulu toimii yhteistyössä muiden Aallon koulujen kanssa. Ryhmä toimeenpanee koulun eri elimissä päätettyjä asioita.

Opetuksen laatutoimikunta

Opetuksen laatutoimikunta (OpLaa) on Sähkötekniikan korkeakoulun toimikunta, jonka tehtäviin kuuluvat opetuksen kehittäminen ja arviointi, opetuspalkkiot, tarvittaessa opetusnäytteiden arviointi ja tuutortoiminnan kehittäminen. OpLaa järjestää myös ajankohtaisista teemoista pienimuotoisia keskustelu- (opeaamiaiset ja -kahvit) ja koulutustilaisuuksia, joissa voi ottaa kantaa käynnissä oleviin muutoksiin.

Opetuksen johtoryhmä – Sähkötekniikan korkeakoulu

Sähkötekniikan korkeakoulun opetuksen johtoryhmän tarkoituksena on parantaa opetuksen laatua, edistää opetuksen johtamista ja sen kehittämistä koulun toiminnan eri tasoilla sekä edistää yhteistyötä eri toimijoiden ja sidosryhmien välillä.

Aalto University / students studying at the library / photo: Unto Rautio

Koulutusneuvostot – Sähkötekniikan korkeakoulu

Sähkötekniikan korkeakoulun ohjesäännön mukaan koulutusneuvostolla on useita tehtäviä.

Aalto University / students studying at the library / photo: Unto Rautio

Opetuksen laatutoimikunta – Sähkötekniikan korkeakoulu

Opetuksen laatutoimikunta (OpLaa) on sähkötekniikan korkeakoulun toimikunta, jonka tavoitteena on tehdä yhteistyötä koulun johdon, laitosten, oppimispalveluiden ja kiltojen edustajien kanssa.

Aalto students studying, photo: Aino Huovi
Tätä palvelua tarjoaa:

Sähkötekniikan korkeakoulu

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu