Palvelut

Mendeley-lähdeviitteiden hallinta (Word)

Mendeley Desktop on työasemasovellus Mendeley-palvelun lähdeviitteiden hallinnointiin. Mendeley Desktopin voi kytkeä toimimaan Microsoft Word-sovelluksen sisällä näiden ohjeiden avulla.

Mendeley Desktop on työasemasovellus Mendeley-palvelun lähdeviitteiden hallinnointiin. Mendeley Desktopin voi kytkeä toimimaan Microsoft Word-sovelluksen sisällä alla olevien ohjeiden avulla.

1. Käynnistä Word. Valitse File ja Options.

2. Klikkaa Trust Center ja Trust Center Settings.

3. Valitse ensin Macro Settings ja sitten Enable all macros. Tämä sallii makrojen käytön dokumenteissa. Mendeley-toiminnallisuuden käyttäminen Word:ista käsin vaatii tämän.

4. Sulje Word.

5. Käynnistä erillinen Mendeley Desktop -sovellus työpöydän vasemman alanurkan valikosta.

6. Valitse Tools ja Uninstall MS Word Plugin ja heti perään Tools ja Install MS Word Plugin. Näin Word:in Mendeley add-in päivittyy varmasti samalle tasolle mitä työasemalle asennetussa Mendeley Desktop tarjoaa.

Mendeley instructions 1

 

 

7. Käynnistä Word.

Kun asetukset on tehty oikein, References-väilehdessä pitäisi näkyä Mendeley Cite-O-Matic niin, että siinä näkyy kaikki toiminnot, esimerkiksi Insert Citation.

Mendeley instructions 2

 

******************************************************************************************************************
Mikäli makrot sallitaan Word:issa kuten tässä tapauksessa täytyy tehdä, ei sovelluksen tietoturva ole täysin samalla tasolla kuin ilman sallimista. Aalto-yliopiston työasemissa on kuitenkin virusturva ja järjestelmiä pidetään ajan tasalla joten suurta riskiä tästä ei ole.
******************************************************************************************************************

 

Related instructions

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu