Palvelut

Kansioiden tilaaminen Thunderbirdissä

Kun olet lisännyt Aalto-postitilisi Mozilla Thunderbirdiin, kansionäkymässäsi ei oletusarvoisesti näy muita palvelimella olevia kansioita kuin Inbox. Jos haluat tuoda näkyviin muitakin palvelimella olevia kansioita, toimi näiden ohjeiden mukaan.

Kun olet lisännyt Aalto-postitilisi Mozilla Thunderbirdiin, kansionäkymässäsi ei oletusarvoisesti näy muita palvelimella olevia kansioita kuin Inbox. Jos haluat tuoda näkyviin muitakin palvelimella olevia kansioita, toimi alla olevien ohjeiden mukaan.  

1. Klikkaa File ja valitse Subscribe.

Ordering folders in Thunderbird 1

 

 

2. Näet avautuvassa ikkunassa kansiot, joita palvelimella on. Valitse haluamasi kansiot oikealla olevasta laatikosta. On hyvä valita esim. kansiot Deleted itemsSent itemsDrafts ja roskaposti. Paina lopuksi OK ja kansiot ilmestyvät näkyviin.

Ordering folders in Thunderbird 2

Edellä mainitut kansiot on hyvä lisätä näkyviin, sillä ne ovat Aallon sähköpostijärjestelmän käyttämät oletuskansiot lähetetyille viesteille, poistetuille viesteille ja roskapostille.

On myös suositeltavaa määritellä Thunderbird käyttämään Aallon postijärjestelmän oletuskansioita Thunderbirdin paikallisten kansioiden sijaan. Näin esim. Thunderbirdistä lähetetty viesti on tarvittaessa löydettävissä myös Aallon Webmailista.

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu