Palvelut

Johtamisen ja esimiestyön koulutus

Hyvällä esimiestyöllä pystyt saavuttamaan tuloksia, jotka ovat paljon merkittävämpiä kuin mitä sinä tai tiimisi jäsenet yksinään voisitte saavuttaa. Yhdessä määrittelemämme johtamisen osa-alueet kertovat, millaisia asioita esimiestehtävääsi kuuluu ja miten voit tukea tiimisi toimintaa.
Aalto people gathered around a table / Unto Rautio
Workday Learning sovellus logo1

Johtamisen ja esimiestyön koulutukset Workday Learningissä

Workday Learningistä löydät tarjolla olevat johtamisen ja esimiestyön koulutukset

Tukeaksemme sinua menestymään esimiestehtävässäsi, olemme keränneet Esimiestyö ja tiimin kehittäminen -kategorian alle, tietoa siitä, mitä sinulta esimiehenä odotetaan, miten voit toimia eri tilanteissa ja mitä työkaluja sinulla on käytettävissä. Nopean katsauksen esimiestyöhön saat elearningin avulla. Esimiehenä kehittymisen tueksi on tarjolla myös useita koulutuksia.

Esimiehen perehtymispolku

Aloita perehtymispolku verkkoperehdytyksellä

eLearning antaa sinulle kuvan esimiehen roolista, vastuista ja esimiestyön osa-alueista. Löydät verkkoperehdytyksen MyCourse-ympäristöstä

Käy seuraavaksi neljä erilaista esimiesvalmennusta

Voit suorittaa nämä neljä seuraavaa esimiesvalmennusta haluamassasi järjestyksessä.

Hyödynnä 360-arviointi ja palautekeskustelu kehittymisesi tukena

360-arvioinnista ja valmennuskeskustelusta voit lukea lisää täältä.

Oman HR-ammattilaisen tuki on käytettävissäsi

Tiedäthän, että oman yksikkösi HR tukee sinua esimiestyössäsi! Käy läpi hänen kanssaan mahdolliset kysymykset, joita tässä kohtaa herännyt, esim. rekrytointiin, perehdytykseen, työhyvinvointiin, palkkaukseen ja lomiin tai tiimin toiminnan kehittämiseen liittyen.

Johtamisen perustaidot

Henkilökohtainen kehittyminen

Tiimin kehittämisen tuki

Tiimin kehittäminen

Esimies vastaa tiiminsä toiminnasta ja varmistaa, että yksikön lyhyen ja pitkän tähtäimen tavoitteet sekä tarvittavat resurssit ja osaaminen ovat tasapainossa.

Team members gathered around to work / Kuvaaja: Unto Rautio

Johtamisohjelmat ja foorumit

Katso tarkemmat ohjelmien ja foorumien kuvaukset täältä

Aalto Academic Leader Programme

Aalto academic leader –ohjelmassa Aalto-yliopiston professoreista koostuva ryhmä keskustelee ja jakaa uusia ideoita johtamisen erilaisista näkökulmista toistensa sekä Aallon johtoryhmän jäsenten ja muiden asiantuntijoiden kanssa.

Aalto academic leader logo / Kuva: Riikka Rissanen

Aalto Strategic Leaders’ Journey

Aalto Strategic Leaders’ Journey on ohjelma laitoksien johtajille, varadekaaneille ja palveluyksiköiden johtajille. Osallistujat nimitetään ohjelmaan.

Aalto strategic leaders journey logo / Kuva: Riikka Rissanen

Aalto Leaders’ Dialogue

Aalto Leaders’ Dialogue on foorumi yliopiston sisäiselle keskustelulle, ja siellä käsitellään ajankohtaisia asioita strategian valmisteluun ja toteutukseen, johtamiseen sekä johtamiskulttuuriin liittyen Aalto-yliopistossa. ALD:ssä jaetaan tietoa, parhaita käytäntöjä ja saadaan myös palautetta Aallon akateemisilta laitoksilta.

Aalto leaders dialogue logo / Kuva: Riikka Rissanen

Professors’ Summit

Rehtori kutsuu professorit Professors’ Summit -tapahtumaan. Professors' Summit järjestetään joka toinen vuosi. Yksipäiväinen tapahtuma tarjoaa keskustelualustan koko yliopiston laajuisten haasteiden käsittelyyn ja antaa mahdollisuuden vahvistaa Aallon professorien yhteisöä.

Professors summit logo / Kuva: Riikka Rissanen

Service Leader Seminar

Service Leader seminaarit ovat säännöllisin väliajoin pidettäviä Aallon palvelujohdon tapaamisia. Seminaari on suunnattu Aallon koulujen sekä yhteisten palvelujen palvelujohtajille ja palveluesimiehille.

Service leader seminar logo / Kuva: Riikka Rissanen
Tätä palvelua tarjoaa:

Henkilöstökoulutus

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu