Palvelut

IT-laitteiden hankinta

IT-laitehankinnan tarkoituksena on yksinkertaistaa, yhdenmukaistaa ja tehostaa yleisesti käytettyjen IT-laitteiden hankkimista Aalto-yliopiston eri toimijoiden käyttöön.

itorders.aalto.fi

UUSI! Selaa ja tilaa tästä Aalto-yliopiston IT-laitteita. Sivustolta on mahdollista tilata mm. tietokoneita, näyttöjä, AV-laitteita, puhelimia, liittymiä, sekä eri laitteiden lisätarvikkeita.

Selaa ja tilaa IT-laitteita
itorders.aalto.fi

Ominaisuudet

IT-laitteiden hankinta vastaa seuraavista tehtävistä:

  • keskitetyt tilaukset ja ostot (http://itorders.aalto.fi)
  • leasing-järjestely työasemien ja kannettavien tietokoneiden rahoituksessa
  • vakioitujen laitteiden valinta
  • sopimuksenaikainen sopimus- ja toimittajahallinta

Palvelun puitteissa tarjotaan yksiköille keskitetty tilauskanava hhtp://itorders.aalto.fi, jonka kautta yksiköt voivat tilata tarvitsemansa yleiskäyttöiset IT-laitteet.

Tilausten käsittelyssä sovelletaan Aalto-yliopiston yleisiä ohjeita hankinnoista ja hyväksymiskäytännöistä. IT-laitehankintapalvelu koordinoi leasing-rahoitusta IT-laitteiden osalta. Leasing-rahoitettavat laite-erät on tilattava keskitetyn tilauskanavan kautta.

Rajoitukset

IT-laitteiden hankintaan ei sisälly tavanomaisesta poikkeavien laitteiden hankintaa esim. tutkimuskäyttöön. Mikäli tarve on tavanomaisesta poikkeavalle laitteelle, katso IT-laitteiden kilpailutus

Tuki

Mikäli sinulla on kysyttävää IT-laitteiden kilpailutuksesta, ota yhteyttä [email protected] Ongelmatilanteissa lähetä palvelupyyntö osoitteessa: servicedesk.aalto.fi Käyttäjätuki palvelee IT Servicedeskin aukioloaikoina.

Vastaavia palveluita

IT-laitteiden kilpailutus

IT-laitteiden kilpailutus vastaa yleiskäyttöisten IT-laitteiden kilpailutuksista ja valinnasta.

Virtuaalipalvelimet

Aalto-yliopisto tarjoaa virtuaalipalvelimia palveluna omasta palvelinkeskuksestaan. Virtuaalipalvelin varataan kokonaisuudessaan yksittäiseen käyttöön ja se toimii käytännössä samoin kuin normaali fyysinen palvelin. Virtuaalipalvelimen teho sekä kapasiteetti valitaan tarpeiden mukaisesti ja kapasiteettia voidaan muokata tarpeiden muuttuessa.

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu