Palvelut

Harjoittelu kotimaassa tai ulkomailla

Opiskeluaikana hankittu työkokemus on tärkeä osa opintojasi. Työkokemuksen kautta parannat mahdollisuuksiasi sijoittua työmarkkinoille valmistumisesi jälkeen. Työkokemusta karttuu erilaisista kesätöistä, vapaaehtoistöistä ja harjoitteluohjelmista koti- tai ulkomailta. Suurimmassa osassa koulutusohjelmia on mahdollisuus sisällyttää harjoittelu osaksi tutkintoa.

Harjoittelun tarkoituksena on soveltaa koulutuksessa opittuja asioita käytännössä ja auttaa jäsentämään teoreettista tietoa. Harjoittelun aikana saatavat kontaktit ja omaan opintoalaan liittyvä työkokemus ovat tärkeitä työelämään hakeutumiseen kannalta.

Kannustamme opiskelijoitamme opintojen aikaiseen harjoitteluun, ja tarjoamme opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia harjoittelupaikan löytämiseen. Ura- ja rekrytointipalveluiden ylläpitämästä Aalto CareerWebin työpaikkaportaalista löydät aina uusimmat työ- ja harjoittelupaikat yrityksissä ja organisaatioissa; portaalissa julkaistaan vuosittain yli 8000 Aallon opiskelijoille soveltuvaa työ- ja harjoittelupaikkaa. Aalto-yliopisto haluaa myös tukea opiskelijoidensa harjoittelua kotimaassa tarjoamalla harjoittelutukea ja kansainvälistymistä tarjoten opiskelijoille mahdollisuuden hakea apurahoja ulkomailla tapahtuvaan harjoitteluun. Lisäksi Aalto CareerWebistä löytyvästä laajasta Työnhaun oppaasta löydät paljon tietoa muista harjoittelumahdollisuuksista.

Lisätietoa harjoittelumahdollisuuksista ja apurahoista Aalto-yliopiston opiskelijoille löydät Aalto CareerWebista (aalto login) ja lisätietoa Ura- ja rekrytointipalveluiden palveluista opiskelijoille Intosta.

Tätä palvelua tarjoaa:

Kumppanuudet ja yritysyhteistyö

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu