Palvelut

Aalto-yliopiston dokumenttipohjat (Word, PowerPoint, Visio)

Aalto-yliopiston viralliset dokumenttipohjat on kohdennettu asentumaan henkilökunnan Windows-työasemien kautta käyttäjien verkkoprofiileihin.

Aalto-yliopiston viralliset dokumenttipohjat on kohdennettu asentumaan henkilökunnan Windows-työasemien kautta käyttäjien verkkoprofiileihin. Mikäli Windows-työasema ei ole keskitetysti ylläpidetty, valmiin asennuspaketin (paitsi Word) voi ladata Materiaalipankista (Haka-kirjautuminen → Presentation Materials) tai  Brändiohjeisto-verkkopalvelusta.

Word- ja PowerPoint-pohjat  

1. Avaa Word tai Powerpoint.

2. Valise File ja sieltä New.

3. Valitse Personal (kohta 1 alla olevassa kuvassa), jolloin uusi valikkonäkymä avautuu.

4. Klikkaa sitten kansiota Aalto (kohta 2 alla olevassa kuvassa), jolloin käytössä olevat Aallon logoilla varustetut Word- tai PowerPoint -dokumenttipohjat avautuva näytölle.

Document template instructions 1

5. Valitse tarkoitukseesi sopiva dokumenttipohja ja klikkaa se auki.

Document template 2

Huom! Pääset Aallon dokumenttipohjiin myös silloin, kun olet jo avannut Word-dokumentin. Klikkaa silloin File ja New, jolloin pääset suoraan yllä olevan ohjeen kohtaan 2.

Visio-pohjat

Visio-pohjat tulevat käyttäjän Documents-hakemistoon uuteen alihakemistoon nimeltä Microsoft Visio Aalto Templates.

Document templates 3

Voit avata Visio-pohjat suoraan klikkaamalla pohjia Microsoft Visio Aalto Templates -kansiossa tai Visio-sovelluksen kautta.Tarvittaessa voit myös määritellä tuon tai jonkun muun hakemiston Visiossa omaksi Template-hakemistokseen.

Liittyviä ohjeita

Microsoft Office 365 Palvelut

Aallon opiskelijat ja työntekijät saavat käyttöönsä Microsoftin Office 365 -palvelut (mm. OneDrive, Teams, Word, Excel, PowerPoint, etc.) sekä työ- että kotikoneille.

o365

Microsoft Office -paketti: asennus opiskelijoiden ja työntekijöiden omiin laitteisiin

Aalto-yliopiston opiskelijat ja työntekijät saavat maksutta käyttöönsä Microsoftin Office 365 -ohjelmat (mm. Word, Excel ja PowerPoint) omille laitteille (tietokone, tablet ja älypuhelin) Microsoft Office ProPlus -ohjelman myötä (opiskelijoiden osalta kulkee myös nimellä Student Advantage).

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu