Palvelut

Aalto Neuroimaging – Hinnat

Mittaaminen Aalto Neuroimaging -tutkimusinfrastruktuurissa (ANI) on maksullista. Tuntihinta vaihtelee mittausajan ja sen mukaan, kuuluuko käyttäjä Aalto-yliopiston/Neuroimaging-sopimuksen piiriin vai onko hän ulkoinen käyttäjä. Parhaaseen aikaan (arkisin klo 9–16) tuntihintaan sisältyy röntgenhoitajan tai tutkijan palvelu (henkilöstön mahdollisuuksien mukaan vaihdellen). Röntgenhoitajan ja teknikon palvelut eivät ole käytettävissä viikonloppuisin tai normaalien työaikojen ulkopuolella AMI-keskuksessa, ABL:ssä, Aalto TMS:ssä ja MEG Coressa. Tuntihinnat on esitetty jäljempänä. Hintoihin ei sisälly arvonlisävero (ALV 0 %).

HUOMAUTUS: Tarkasta muut mittausvaatimukset Mittausten aloittaminen -kohdasta.

Aalto Behavioral Laboratory

Aalto käyttäytymistutkimuksen laboratorio

Aalto käyttäytymistutkimuksen laboratoriossa on käytettävissä erilaisia monitorointi- ja ärsykejärjestelmiä käyttäytymistutkimusten tekemiseen valvotuissa olosuhteissa. Laboratoriossa on kaksi mittaushuonetta: erityisesti EEG-mittauksia ja katseen etäseurantamittauksia varten tarkoitettu suojattu huone ja muita käyttäytymistutkimuksia varten tarkoitettu suojaamaton huone.

Palvelut
AMI Centre

Advanced Magnetic Imaging -keskus

AMI-keskus ylläpitää tutkimuskäyttöön varattua 3T-magneettikuvauslaitetta, kehittää ja ylläpitää siihen liittyvää infrastruktuuria sekä tarjoaa useille tutkimusryhmille puitteet kuvantamistutkimusten tekemiseen. Tyypillisesti AMI-keskuksessa mitataan toiminnallista ja anatomista magneettikuvausaineistoa sekä tehdään diffuusiotensorikuvauksia. Lisäksi AMI-keskus kehittää uusia MRI-teknologian sekä mitatun aineiston analysointiin käytettäviä menetelmiä ja sovelluksia.

Palvelut
Aalto TMS

Aalto Transcranial Magnetic Stimulation

Aalto TMS offers researchers unique possibilities for multi-modal neuroimaging techniques. The laboratory contains top-of-the-line electroencelography (EEG) and transcranial magnetic stimulation (TMS) systems.

Services
Magnetoencephalography (MEG)

MEG Core

MEG Core offers excellent environment for MEG measurements. MEG Core has a modern 306-channel MEG device (Elekta Neuromag™, Elekta Oy, Helsinki, Finland) in a high-end 3-layered magneticaly shielded roo (Imedco AG, Hägendorf, Switzerland). MEG Core has extremely low magnetic ambient noise level. MEG Core has a wide variety of MEG-compatible stimulators and monitoring devices.

Services
Tätä palvelua tarjoaa:

Aalto NeuroImaging Infrastucture

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu