Base Styles/Icons/Some/Linkedin/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/Menu/Burger Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/Close/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/lock/open Created with Sketch.

Aalto CareerWebin työpaikkaportaali

Aalto CareerWebin työpaikkaportaali on työpaikkojen välitysjärjestelmä, johon työnantajat voivat jättää työ- ja harjoittelupaikkailmoituksia sekä opinnäytetyötoimeksiantoja opiskelijoille. Vain Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta pääsevät lukemaan näitä ilmoituksia.

Aalto CareerWeb

Aalto CareerWebin työpaikkaportaalista löydät Aallon opiskelijoille soveltuvat työ- tai harjoittelupaikat,

Siirry Aalto CareerWebiin
Aalto CareerWeb

Ominaisuudet

Aalto CareerWebin työpaikkaportaali on opiskelijoille ja työnantajille suunnattu, helppokäyttöinen työkalu työpaikkojen etsimiseen ja julkaisemiseen. Aalto CareerWebin työpaikkaportaali koostuu työ- ja harjoittelupaikkailmoituksista sekä opinnäytetyötoimeksiannoista. Työnantaja voi jättää ilmaiseksi oman ilmoituksensa Aalto CareerWebiin, josta opiskelija pääsee katsomaan ilmoituksia.

Jokainen Aalto-yliopiston käyttäjätunnuksilla verkkoon sisään kirjautunut henkilö (opiskelija tai henkilökunta) pääsee katselemaan avoimia työpaikkoja. Työnantajat pääsevät jättämään työ- ja harjoittelupaikkailmoituksen tai opinnäytetyötoimeksiannon ilman kirjautumista.

Tuki

Palvelu vaatii kirjautumisen Aalto-yliopiston verkkotunnuksilla.

Työnantajien ei tarvitse rekisteröityä Aalto CareerWebin käyttäjäksi. Ilmoituskohtaisen kirjautumisen avulla he voivat myös muokata omia ilmoituksiaan.

Materiaalin lisäysoikeudet ovat työnantajilla ja ura- ja rekrytointipalveluiden henkilökunnalla.

Omistaja: Aalto-yliopiston ura- ja rekrytointipalvelut. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, lähetä viesti [email protected]

Ohjeita ja julkaisuehdot työnantajille

Ongelmatilanteissa lähetä palvelupyyntö osoitteessa: servicedesk.aalto.fi

Vastaavia artikkeleita

Aalto CareerWeb: ohjeita ilmoittajille

Aalto CareerWebin kautta voitte ilmoittaa Aalto-yliopiston opiskelijoille työ- ja harjoittelupaikoista tai hakea opinnäytetyön tekijää. Tällä sivulla kerromme julkaisuehtomme, miten muotoilla tehokas ilmoitus ja miten järjestelmä teknisesti toimii.

Recruit Aalto Students via Aalto CareerWeb! Advertise it to the employers as well.

Aalto personnel and employers can advertise their job / internship / thesis opportunities in Aalto CareerWeb

Tätä palvelua tarjoaa:

Tietotekniikkapalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.