Opiskelu Aallossa

Taiteiden alan ennakkotehtävät 2022

Taiteiden alan ennakkotehtävät 2023 julkaistaan tällä sivulla 13.2.2023.
Aalto logo at Otakaari 1

Yleisohjeet

Ennakkotehtävät toimitetaan sähköisesti Opintopolkuun 30.3.2022 klo 15.00 mennessä.

Myöhässä saapuneita ennakkotehtäviä ei huomioida. Hakuajan viimeisinä päivinä ja tunteina Opintopolussa voi olla ruuhkaa, mikä saattaa vaikuttaa järjestelmän kantokykyyn. Lataa ennakkotehtävät hyvissä ajoin, jotta tiedostot ehtivät varmasti latautua ennen hakuajan päättymistä. Hakija vastaa tehtävien toimittamisesta vaaditulla tavalla määräaikaan mennessä.

Toimi näin:

1. Seuraa tehtävissä annettuja ohjeita.

2. Tallenna tehtävät PDF-tiedostoiksi. Muissa formaateissa palautettuja tehtäviä ei huomioida. Palauta kukin tehtävä yhtenä PDF-tiedostona. Tiedostossa voi olla useita sivuja.Palauta vain se määrä tiedostoja, joka tehtävänannossa ohjeistetaan. Jos tehtäviin sisältyy video, palautustapa on kerrottu tehtäväkohtaisessa tehtävänannossa. Huom! Katso myös videotiedostoihin liittyvää lisätietoa tämän yleisohjeen lopusta.

3. Tarkasta tiedostojen toimivuus, sillä puutteellisia hakemuksia ei arvioida. Suositeltava tiedoston koko on enintään 100 Mt. Opintopolkuun ladattavien tiedostojen maksimikoko on 1 Gt. Tehtävän on oltava tiedostossa oikein päin (vaakasuora liite vaakasuorassa ja pystysuora pystysuorassa).

4. Nimeä tiedostot: sukunimi-etunimi-tehtävän nimi.pdf. Tiedostot eivät saa olla samannimisiä.

5. Liitä ennakkotehtävät Opintopolun hakulomakkeelle, jossa on liitepyyntö ennakkotehtävistä. Ennakkotehtävät tulee olla ladattuna ja hakemuksen lähetettynä hakuajan loppuun 30.3.2022 klo 15.00 mennessä (Suomen aikaa) (lähetyksen tulee olla valmis klo 14.59).

Huom. Ennakkotehtävät tulee laatia itsenäisesti ja ilman ohjausta. Yliopiston henkilökunta ei tarkenna tehtäviä tai anna lisäohjeistusta tehtäviin liittyen.

Huomaa tämä, jos hakukohteesi ennakkotehtävän palautus on videolinkin muodossa: palauta video tehtävänannossa ohjeistetun linkin lisäksi erikseen tiedostona arkistointia varten. Palauta aina myös linkki, jos tehtävänannossa niin vaaditaan. Vain linkki lähetetään hakukohteen arviointiin. Tiedostomuotoisen videon palautus on Opintopolun hakulomakkeella omana, erillisenä kysymyksenään lomakkeen viimeisenä liitepyyntönä.

Katso hakukohteesi hakuohjeet Opintopolusta, taiteiden alan hakukohteet on listattu sivulla Haku kandidaattikoulutuksiin, josta löydät linkit Opintopolun hakuohjeisiin.

 

Hakukohteet

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu