Opiskelu Aallossa

Lähtölaskenta yhteishakuun

Mikä tekee opiskelusta Aallossa ainutlaatuista ja millaista eri aloilla opiskelu on? Seuraava tapahtuma järjestetään keväällä 2022!
Opiskelijoita Aalto-yliopistossa, kuvaaja Unto Rautio

Tule tutustumaan virtuaalisesti Aalto-yliopistoon ja Aalto-yhteisöön sekä kuulemaan lisää suomen- ja ruotsinkielisistä kandidaattiohjelmistamme! Tapahtuman aikana kuulet ja pääset kysymään kysymyksiä Aallon nykyisiltä opiskelijoilta opiskelusta Aallossa. Seuraava tapahtuma järjestetään keväällä 2022. 

Tutustu koulutustarjontaan

Aallosta löydät kattavan valikoiman suomen- ja ruotsinkielisiä kandidaattiohjelmia kolmelta eri alalta. Voit yhdistellä luovasti ja koota oman näköisen kokonaisuuden taiteen, tekniikan ja talouden aloilta. Haluatko luoda kestävää tulevaisuutta kehittämällä ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin? Aallosta saat työkalut paremman tulevaisuuden rakentamiseen ja enemmän!

Aalto students at a workshop / photographer Unto Rautio

Opiskele taiteita ja suunnittelua

Koulutamme Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa seuraavan sukupolven elokuvantekijöitä, muotoilijoita, taiteilijoita ja taidekasvattajia, pelisuunnittelijoita, graaafikkoja, valokuvaajia, arkkitehtejä ja tutkijoita tuomaan panoksensa yhteiskuntaan luovan työnsä ja tutkimuksensa kautta.

Opiskelu Aallossa
Students at the new BIZ building by Unto Rautio

Kauppatieteiden kandidaattiohjelma, Otaniemen kampus

Aalto-yliopiston Kauppatieteiden kandidaattiohjelma tarjoaa laaja-alaiset tiedot ja taidot liiketaloustieteissä. Kaupallinen tutkinto avaa lukuisia ovia yhteiskunnan kehittämiseen erityisesti liiketoiminnallisesta näkökulmasta.

Koulutustarjonta
Mies- ja naisopiskelija työskentelemässä laitteen ääressä.

Opiskele diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistossa

Tekniikan alan opiskelu antaa mahdollisuudet monenlaisiin tulevaisuuden työtehtäviin. Voit kehittää ratkaisuja ilmastonmuutosta vastaan, edistää ihmisten hyvinvointia teknologian avulla ja suunnitella kestävämpiä kaupunkeja, ympäristöä ja laitteita.

Opiskelu Aallossa
Arvaatko Aallon ohjelmat?

Virtuaalikierros kampuksella

Tutustu Aalto-yliopiston kampukseen virtuaalisesti. Uudessa verkkopalvelussa kaksi opasta johdattaa sinut tutustumaan Aalto-yliopiston 44 eri paikkaan - opiskelutiloja, laboratorioita, työpajoja, palveluita, ulkoalueita ja rakennuksia. Liity mukaan tietokoneella, mobiililaitteella tai VR-laseilla.

Lähde kierrokselle
Ilmakuva kampuksesta

Haluatko kuulla lisää opiskelusta Aallossa?

Enemmän kuin tutkinto. Aalto-yliopistossa tiedämme, että maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi tarjoammekin Aallossa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Lue ja katso opiskelijoidemme ja alumniemme tarinoita ja tutustu opiskelijaelämään Aallossa!

Five Aalto University's students working on a group work

Tätä kaikkea on opiskelu Aallossa

Lue ja katso aitoja tarinoita Aallon opiskelijoilta ja alumneilta opiskelijaelämästä, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, mielenkiintoisista kouluprojekteista sekä ainutlaatuisista työmahdollisuuksista.

Opiskelu Aallossa
Page Break Studies

Opiskelijana Aallossa

Aalto-yliopistossa on kuusi koulua, joissa on yhteensä noin 12 000 opiskelijaa ja 4 000 työntekijää, joista lähes 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. 40 % akateemisesta henkilöstöstämme tulee Suomen ulkopuolelta muodostaen upean kansainvälisen akateemisen yhteisön.

Opiskelu Aallossa
Aalto University's students of science and technology working on a group project in addlab

Miksi tekniikan ala?

Tutustu tekniikan alan opiskelijoidemme tarinoihin opinnoista, erilaisista projekteista ja opiskelijaelämästä.

Opiskelu Aallossa
Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan logo

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (ulkoinen linkki)

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY edustaa noin 14 000 Aalto-yliopiston taiteen, suunnittelun, talouden ja tekniikan opiskelijaa. AYY valvoo jäsentensä etuja ja tarjoaa heille opiskelija-asuntoja ja palveluita.

Seuraa opiskelijoidemme elämää somessa!

Kuinka hyvin tunnet Otaniemen kampuksen?

Kiinnostaako opiskelu Aallossa?

Haluatko kuulla lisää hakemisesta ja opiskelijaelämästä Aallossa? Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet kuukausittain ensimmäisten joukossa mielenkiintoisista opiskelijaprojekteista ja opiskelumahdollisuuksista.

Tilaa uutiskirje
Kaksi mies- ja yksi naisopiskelija seisoo Väre-rakennuksen edessä. Miehillä on polkupyörät.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu