Opiskelu Aallossa

Aalto Squad

Aalto Squad on inspiroiva ryhmä Aallon opiskelijoita joiden kautta pääset tutustumaan eri ohjelmiin sekä opiskelijaelämään. Tule Squadin kanssa virtuaaliselle kahvitauolle, missä pääset kyselemään opiskelijoilta suoraan minkälaista on opiskella Aallossa. Voit myös seurata heitä Aallon somekanavissa ja jutella heidän kanssaan milloin vain Unibuddy -alustan kautta!
Thre students bicycling in front of the Väre building.

Moi! Aalto Squad yhdistää kandi- sekä maisteritason opiskelijaelämään liittyviä aktiviteettejä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Olemme ryhmä määrätietoisia opiskelijoita Aalto-yliopiston eri tieteenaloilta ja tämä sivusto on sitä varten, että voimme jakaa kanssasi kokemuksiamme niin luennoilta kuin elämästä luokkahuoneen ulkopuoleltakin. Löydät täältä blogimme ja sosiaaliset mediat jonka kautta voit seurata tekemisiämme. Järjestämme myös kahvi-tuokioita, osallistumme tapahtumiin ja vierailemme vuoden aikana yliopistoissa ja lukioissa tapaamassa tulevia opiskelijoita. 

Voit olla meihin yhteydessä Unibuddyn kautta tai sähköpostitse (aaltosquad(at)aalto.fi). Vastaamme mielellämme kysymyksiisi liittyen opintoihin tai opiskelijaelämään Aallossa. Ota rohkeasti yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

Tule virtuaaliselle kahvitauolle Squadin kanssa ja tutustu Aaltoon opiskelupaikkana!

Kahvihetkillä Squadilaiset kertovat minkälaista on opiskella Aallossa ja mitä tapahtuu luokkahuoneiden ulkopuolella. Pääset kysymään kysymyksiä chat-laatikon kautta tai suoraan videolla tai äänellä. 

Missä: Zoomissa. Aikataulun ja ilmoittautumislinkit löydät englanninkieliseltä puolelta! 

Kieli: Kahvisessiot pidetään englanniksi mikäli ei toisin mainita

Huom! Opiskelijat eivät vastaa hakemiseen liittyviin kysymyksiin. Otathan yhteyttä Hakijapalveluihin mikäli sinulla on hakemiseen liittyviä kysymyksiä.

Juttele Aallon opiskelijoiden kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopistossa tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Nyt voit jutella näistä asioista suoraan Unibuddy-opiskelijalähettiläidemme kanssa.

Tule juttelemaan!
Group of students

Keitä olemme

Aalto Squad on ryhmä kandi- ja maisteritason opiskelijoita jotka edustavat 10 eri kansalaisuutta ja montaa eri tieteenalaa. Täällä voit lukea meistä lisää.

Lue lisää
Three students sitting around a Alvar Aalto classic table in the Otakaari 1 caféteria / photo by Unto Rautio
Close-up on three students sitting in beanbags with their laptops.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu