Opiskelu Aallossa

Aalto Squad

Aalto Squad on inspiroiva ryhmä Aallon opiskelijoita joiden kautta pääset tutustumaan eri ohjelmiin sekä opiskelijaelämään. Tule Squadin kanssa virtuaaliselle kahvitauolle, missä pääset kyselemään opiskelijoilta suoraan minkälaista on opiskella Aallossa. Voit myös seurata heitä Aallon somekanavissa ja jutella heidän kanssaan milloin vain Unibuddy -alustan kautta!
Thre students bicycling in front of the Väre building.

Moi! Aalto Squad yhdistää kandi- sekä maisteritason opiskelijaelämään liittyviä aktiviteettejä suomeksi ja englanniksi. Olemme ryhmä määrätietoisia opiskelijoita Aalto-yliopiston eri tieteenaloilta ja tämä sivusto on sitä varten, että voimme jakaa kanssasi kokemuksiamme niin luennoilta kuin elämästä luokkahuoneen ulkopuoleltakin. Löydät täältä blogimme ja sosiaaliset mediat joiden kautta voit seurata tekemisiämme. Järjestämme myös kahvituokioita ja osallistumme tapahtumiin pitkin vuotta.

Voit olla meihin yhteydessä Unibuddy-alustalla tai joka perjantaisissa kahvituokioissamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi liittyen opintoihin tai opiskelijaelämään Aallossa. Ota rohkeasti yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

Juttele Aallon opiskelijoiden kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopistossa tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Tule juttelemaan opiskelijalähettiläidemme kanssa!

Tule juttelemaan!
Aalto students walking at campus during summer
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu