Opiskelu Aallossa

Aalto Open Days

Millaista on opiskella Aalto-yliopiston englanninkielisissä ohjelmissa? Aalto Open Days -hybriditapahtumassa opiskelijat kertovat kokemuksiaan, hakijapalvelut neuvovat hakemisessa ja pääset tutustumaan Otaniemen kampukseen! Linkit webinaaritallenteisiin löydät alta! Tapahtuman kieli on englanti.
Aalto University students enjoying sunny weather

Aalto Open Days -hybriditapahtuma antaa sinulle mahdollisuuden tutustua Aalto-yliopistoon, Aallon englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin sekä siihen, millaista on oikeasti olla osa Aalto-yhteisöä! Tapahtuman kieli on englanti.

Viikon kestävän tapahtuman aikana kuulet ja pääset kysymään kysymyksiä Aallon nykyisiltä opiskelijoilta opiskelusta Aallossa. Kolme päivää kestävät opiskelijavetoiset webinaarit keskittyvät kaikkien Aallon kolmen alavaihtoehdon opiskelijoiden kokemuksiin. Neljäs päivä on omistettu sille, kuinka Aaltoon haetaan opiskelemaan ja viidentenä päivänä, 7. lokakuuta, järjestetään kampuskierroksia Espoon Otaniemen kampuksella.

Huomaathan, että Aalto Open Days -virtuaalitapahtuma keskittyy Aalto-yliopiston englanninkielisiin kandi- ja maisteriohjelmiin. 

Linkit webinaaritallenteisiin löydät alta!

Opiskelijavetoiset webinaarit

Opiskelijamme kertovat opinnoistaan ja opiskelijaelämästä Aallossa. Saat myös mahdollisuuden kysyä heiltä kysymyksiä. Katso alta lyhyet kiertelyvideot kaikista Aallon kuudesta korkeakoulusta ja ilmoittaudu tapahtumaan.

Linkit webinaaritallenteisiin löydät alta!

Kuinka hakea Aalto-yliopistoon

Webinaareissa hakijapalveluiden henkilökunta kertoo, kuinka hakea Aallon englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin.

Webinaareista lähetetään jälkikäteen tallenteet kaikille rekisteröityneille!

Kampuskierrokset

Kampuskierrokset järjestetään 7. lokakuuta kysynnän mukaan. Kierrosten tarkempi aikataulu on nähtävillä ilmoittautumislomakkeella. Kierrokset ovat maksuttomia eivätkä sisällä tarjoilua. Osallistujat voivat halutessaan ostaa lounaan kampuksella sijaitsevista ravintoloista tai ruokakaupoista.

Rekisteröityminen on sulkeutunut.

Ohjeet Otaniemen kampukselle saapumiseen löydät täältä.

Kuule lisää ohjelmiemme opintosisällöistä

Unto_Rautio_Aalto_UNT9281

Koulutusohjelmawebinaarit

Mistä koulutusohjelmiemme opinnot koostuvat ja mitä kursseilla opiskellaan? Osallistu webinaareihin ja kysy koulutuksesta suoraan ohjelmajohtajiltamme!

Opiskelu Aallossa

Haluatko kuulla lisää opiskelusta Aalto-yliopistossa?

Lue ja katso opiskelijoidemme ja alumniemme tarinoita ja tutustu opiskelijaelämään Aallossa!

Opiskelijat juhlivat lukukauden aloitusta opiskelijahaalareissa. Kuva: Lasse Lecklin

Tätä kaikkea on opiskelu Aallossa

Lue ja katso aitoja tarinoita Aallon opiskelijoilta ja alumneilta opiskelijaelämästä, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, mielenkiintoisista kouluprojekteista sekä ainutlaatuisista työmahdollisuuksista.

Opiskelu Aallossa
Students studying in a study room. Photo by Unto Rautio.

Aalto Squadin blogi (ulkoinen linkki)

Millaista opiskelu Aallossa oikeasti on? Lue opiskelijoiden kokemuksia Aalto Squadin blogista!

Kaksi opiskelijaa istumassa paperikaupan värikkäillä rappusilla kannettavan tietokoneen kanssa.

Opiskelijana Aallossa

Hyödyllistä tietoa opiskelijaeduista, -alennuksista sekä opiskelijajärjestöistä.

Opiskelu Aallossa
Instructions on how to apply

Hakijapalvelut

Aalto-yliopistossa on useita opiskelijavalintoja. Tältä sivulta löydät ohjeet kandidaatti-, maisteri- ja tohtorikoulutuksiin hakemisesta.

Tilaa hakijan uutiskirje

Kuule lisää hakemisesta ja opiskelijaelämästä Aallossa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaista tietoa hakemisesta, tapahtumista ja opiskelumahdollisuuksista suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
Three students looking at a smartphone screen and smiling at a graduation party. Photo: Jaakko Kahilaniemi / Aalto University
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu