Opiskelu Aallossa

Aalto Open Days

Minkälaista opiskelu Aalto-yliopistossa oikeasti on? Aalto Open Days -virtuaalitapahtumassa opiskelijamme jakavat kokemuksiaan siitä, millaista on opiskella Aallossa englanniksi! Syksyn 2021 tapahtuma järjestettiin 4.-8.10.
Aalto-yliopiston opiskelijoita / Unto Rautio

Virtuaalinen Aalto Open Days -tapahtuma antaa sinulle mahdollisuuden tutustua Aalto-yliopistoon, meidän englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiimme sekä siihen, millaista on oikeasti olla osa Aalto-yhteisöä!

Viikon kestävän tapahtuman aikana kuulet ja pääset kysymään kysymyksiä Aallon nykyisiltä opiskelijoilta opiskelusta Aallossa. Neljä päivää kestävät opiskelijavetoiset webinaarit keskittyvät kaikkien Aallon kuuden korkeakoulun esittelyyn opiskelijoiden näkökulmasta. Viikon viimeinen päivä on omistettu sille, kuinka Aaltoon haetaan opiskelemaan.

Huomaathan, että Aalto Open Days -virtuaalitapahtuma keskittyy Aalto-yliopiston englanninkielisiin kandi- ja maisteriohjelmiin. 

Vuoden 2021 Aalto Open Days järjestettiin 4.-8. lokakuuta. Tallenteet opiskelijavetoisista webinaareista lisätään tälle sivulle pian, ja voit jo nyt perehtyä Hakijapalveluidemme vetämien hakuinfojen esitysmateriaaleihin.

Kuule lisää ohjelmiemme opintosisällöistä

Students studying in the new BIZ building - Photo by Unto Rautio

Koulutusohjelmawebinaarit

Mistä koulutusohjelmiemme opinnot koostuvat ja mitä kursseilla opiskellaan? Osallistu webinaareihin ja kysy koulutuksesta suoraan ohjelmajohtajiltamme!

Opiskelu Aallossa

Haluatko kuulla lisää opiskelusta Aalto-yliopistossa?

Lue ja katso opiskelijoidemme ja alumniemme tarinoita ja tutustu opiskelijaelämään Aallossa!

Five Aalto University's students working on a group work

Tätä kaikkea on opiskelu Aallossa

Lue ja katso aitoja tarinoita Aallon opiskelijoilta ja alumneilta opiskelijaelämästä, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, mielenkiintoisista kouluprojekteista sekä ainutlaatuisista työmahdollisuuksista.

Opiskelu Aallossa
Students studying in a study room. Photo by Unto Rautio.

Aalto Squadin blogi (ulkoinen linkki)

Millaista opiskelu Aallossa oikeasti on? Lue opiskelijoiden kokemuksia Aalto Squadin blogista!

Kaksi opiskelijaa istumassa paperikaupan värikkäillä rappusilla kannettavan tietokoneen kanssa.

Opiskelijana Aallossa

Hyödyllistä tietoa opiskelijaeduista, -alennuksista sekä opiskelijajärjestöistä.

Opiskelu Aallossa
Instructions on how to apply

Hakijapalvelut

Aalto-yliopistossa on useita opiskelijavalintoja. Tältä sivulta löydät ohjeet kandidaatti-, maisteri- ja tohtorikoulutuksiin hakemisesta.

Mitä voisit opiskella englanniksi Aallossa?

Kiinnostaako opiskelu Aallossa?

Haluatko kuulla lisää hakemisesta ja opiskelijaelämästä Aallossa? Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet kuukausittain ensimmäisten joukossa mielenkiintoisista opiskelijaprojekteista ja opiskelumahdollisuuksista.

Tilaa uutiskirje
Kaksi mies- ja yksi naisopiskelija seisoo Väre-rakennuksen edessä. Miehillä on polkupyörät.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu