Opiskelu Aallossa

Aalto Open Day

Minkälaista opiskelu Aalto-yliopistossa oikeasti on? Aalto Open Day -tapahtumassamme kuulet millaista on opiskella Aallossa englanniksi! Seuraava tapahtuma järjestetään vuonna 2021.
Aalto-yliopiston opiskelijoita / Unto Rautio

Virtuaalinen Open Day -tapahtuma antaa sinulle mahdollisuuden tutustua Aalto-yliopistoon, meidän englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin sekä millaista on oikeasti olla osa Aalto-yhteisöä!

Tapahtuman aikana kuulet ja pääset kysymään kysymyksiä Aallon nykyisiltä opiskelijoilta opiskelusta Aallossa sekä kuulet lisää englanninkielisistä ohjelmistamme akateemiselta henkilökunnalta. Voit osallistua virtuaalisille kampuskierroksille ja kuulet myös lisää hakemisesta Aalto-yliopistoon, opiskeluelämästä Aallossa, Aalto-yliopiston ylioppilaskunnasta sekä opiskelijoillemme tarjottavista ura- ja rekrytointipalveluista. 

Huomaathan, että Virtuaalinen Aalto Open Days keskittyy Aalto-yliopiston englanninkielisiin kandi- ja maisteriohjelmiin. 

Haluatko kuulla lisää opiskelusta Aallossa?

Lue ja katso opiskelijoidemme ja alumnejemme tarinoita ja tutustu opiskelijaelämään Aallossa!

Students in front of the School of Business

Tätä kaikkea on opiskelu Aallossa

Lue ja katso aitoja tarinoita Aallon opiskelijoilta ja alumneilta opiskelijaelämästä, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, mielenkiintoisista kouluprojekteista sekä ainutlaatuisista työmahdollisuuksista.

Opiskelu Aallossa
Thre students bicycling in front of the Väre building.

Aalto Squadin blogi

Millaista opiskelu Aallossa oikeasti on? Lue opiskelijoiden kokemuksia Aalto Squadin blogista!

Page Break Studies

Opiskelijaelämä Aallossa

Aalto-yliopistossa on kuusi koulua, joissa on yhteensä noin 12 000 opiskelijaa ja 4 000 työntekijää, joista lähes 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. 40 % akateemisesta henkilöstöstämme tulee Suomen ulkopuolelta muodostaen upean kansainvälisen akateemisen yhteisön.

Opiskelu Aallossa
Instructions on how to apply

Hakijapalvelut

Aalto-yliopistossa on useita opiskelijavalintoja. Tältä sivulta löydät ohjeet kandidaatti-, maisteri- ja tohtorikoulutuksiin hakemisesta.

Opiskelu Aallossa
Mitä voisit opiskella Aallossa?

Kiinnostaako opiskelu Aallossa?

Haluatko kuulla lisää hakemisesta ja opiskelijaelämästä Aallossa? Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet kuukausittain ensimmäisten joukossa mielenkiintoisista opiskelijaprojekteista ja opiskelumahdollisuuksista.

Tilaa uutiskirje
Kaksi mies- ja yksi naisopiskelija seisoo Väre-rakennuksen edessä. Miehillä on polkupyörät.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu