Tutkimus ja taide

Aallon galleriat ja näyttelytilat

Miten saadaan tilaa odottamattomille tavoille tarkastella maailmaa? Galleriat ja näyttelytilat ovat yhdessä toteutettuja toimintatiloja, joihin kootaan eri tekijöiden tietämystä, sisältöä, visioita ja intohimoa.
Aalto betaspace, an exhibition venue for students at the School of Arts, Design and Architecture / photo by Julia Weckman.

Aalto-yliopiston galleriat ja näyttelytilat ovat yhdessä toteutettuja toimintatiloja, joihin kootaan eri tekijöiden tietämystä, sisältöä, visioita ja intohimoa. Ne tarjoavat kokemuksia, jotka perustuvat esineiden sijasta ideoihin ja käsitteisiin. Nämä tilat ovat avoinna odottamattomille kohtaamisille ja äänten moninaisuudelle, ja näyttelyn luominen tapahtuu yhteistyössä.

Aalto-yliopisto välittää, helpottaa ja tukee eritasoisia tiloja, kuten koordinoituja tiloja ja ohjattuja tiloja. Tiloissa voi olla pop-up-näyttelyitä, opiskelijatyön laboratorioita, gallerioita, konferensseja ja julkista tilapäistaidetta. Joissakin gallerioissa on ohjattuja ohjelmia, joissa toteutetaan opetustapahtumia avointen pyyntöjen ja kutsujen perusteella.

Valokuva: Julia Weckman

Galleriatilat

Aalto betaspace, an exhibition venue for students at the School of Arts, Design and Architecture / photo by Julia Weckman.

Beta SPACE -galleria

Aallon beta SPACE -galleria sijaitsee Alvar Aallon suunnittelemassa kandidaattikeskuksessa.

Tutkimus ja taide
Wood and Clay course exhibition organised by Nathalie Lautenbacher, Väre Main Lobby, March 2019

Väreen näyttelytilat

Väreen näyttelytilat

Tutkimus ja taide
Dipoli_Gallery_Feel_surreal_Photo_Alexandra_Strogranova

Dipoli Gallery

Aalto-yliopiston päärakennus Dipoli on kohtaamisten ja tapahtumien näyttämö opiskelijoille, yliopistolle ja sen kumppaneille. Dipoli Gallery on yliopiston edustustila

Tutkimus ja taide
Aalto_Learning_Centre_Gallery_photo_Jenni_Holma

Harald Herlin -oppimiskeskuksen näyttelytilat

Harald Herlin -oppimiskeskuksen näyttelytilat Pääaula, Lämpiö ja Tori ovat näyttelyille, työpajoille, seminaareille ja performansseille tarkoitettuja alueita.

Tutkimus ja taide
M8 Art space: Carmel Köster. Dance of the Pixels, 2016. Installation view. Photo: Kadri Kõiv

M8 Art Space

M8 Art Space on osoitteessa Maarintie 8 sijaitsevan rakennuksen toisen kerroksen aulassa. Samassa rakennuksessa on perustieteiden korkeakoulun ja sähkötekniikan korkeakoulun laitoksia.

Tutkimus ja taide
Aalto´s exhibition space at the Helsinki Airport. The exhibition uses glass to symbolise the fragility of global freshwater resources.

Aallon näyttelytila Helsingin lentoasemalla

Näyttelyt ovat osa Finavian Art Port -taidelentoasemakonseptia. Sen ideana on tarjota matkustajille yllättäviä uusia palveluita.

Tutkimus ja taide
Interior picture of Aalto Studios, a table and four chairs, and some poster on the black wall in the right of the picture.

Aalto Studios Gallery Lounge

Näyttelytila Aalto Studios Gallery on osa Aalto Studios -keskusta. Se tarjoaa Aalto-yliopiston yhteisölle näyttelytilan kokeiluja ja pohdintoja varten osoitteessa Otakaari 7.

Tutkimus ja taide
Map of Aalto Exhibition Spaces

Järjestä näyttely Aalto-yliopistossa

Näyttelyiden järjestäminen Aallossa

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu