Lahjoita tulevaisuus

Tulevaisuuden osaajat - Aalto Game Changers

Aalto-yliopiston Game Changersit muuttavat maailmaa! Me Aalto-yliopistossa uskomme uteliaisuuden voimaan. Rohkaisemme opiskelijoitamme tutkimaan tuntematonta sekä oppimaan ja tekemään asioita täysin uudella tavalla – yhdessä ja rajoja rikkoen.
Game of Trains –matkan ideana oli tehdä vaihto-opiskelua tutuksi puolin ja toisin Euroopan yliopistoissa. Kuva: Game of Trains -opiskelijat

Suurin vahvuutemme ovat aaltolaiset sekä avoin ilmapiiri, joka innostaa rikkomaan rajoja. Eri alojen osaajat pääsevät hyödyntämään omaa huippuosaamistaan unelmatiimeissään ja luomaan verkostoja, jotka kestävät myös opintojen päätyttyä.

Kansainväliset kampuksemme ja yli 400 kumppaniyliopiston verkostomme takaavat kattavat vaihto-, harjoittelu- ja projektimahdollisuudet noin 20 000 opiskelijallemme.

Muun muassa Startup Sauna sekä Euroopan kiinnostavin kasvuyrittäjyystapahtuma Slush ovat lähtöisin Aalto-yhteisöstä. Aallon opiskelijat voivat jo opintojensa alkuvaiheessa päästä mukaan kiinnostaviin ja käytännönläheisiin yrityselämän projekteihin. Aalto-yliopiston piiristä syntyykin vuosittain yli 70 uutta yritystä.

MIT:n 200 yliopiston vertailussa Aalto-yliopisto sijoittui maailman viiden nousevan tähden joukkoon.

Lahjoita ja liity lahjoittajaverkostoomme!

Vähintään 10 000 euron suuruisissa lahjoituksissa ota yhteyttä lahjoittajasuhteiden tiimiimme lahjakirjan tekemistä varten.

Tiimin yhteystiedot löydät täältä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu