Lahjoita tulevaisuus

Terveyden ja hyvinvoinnin kehittäminen

Terveys- ja hyvinvointiteema muodostaa yhden tutkimuksen avainalueistamme, joita yliopisto kehittää eri tavoin. Tutkimuksen edistäminen ja teknologian tuominen innovaatioiden, kasvuyritysten sekä yleisesti liiketoiminnan hyödyksi ovat tekemisemme ydintä.
Terveys ja hyvinvointitutkimusta

Toimimme aktiivisesti terveyden ja hyvinvoinnin alueilla. Laaja tutkimuksemme sisältää muun muassa terveydenhuollon ja hyvinvoinnin laitteet, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvän datatieteen, biomateriaalit, bioteknologiat, lääkeainekehitykseen liittyvän tutkimuksen, ja näiden perustana olevat teknologiat. Työllämme kehitämme yhteiskunnallista terveyttä ja hyvinvointia monin eri tavoin.

Terveyden ja hyvinvoinnin ala vaatii suuren määrän uusia innovaatioita. Aalto-yliopistossa perustutkimuksen tuloksista kehitetään innovaatioita, sovelluksia ja palveluita loppukäyttäjille. Näin ollen tutkimus vastaa yhteiskunnan tarpeisiin.

Aalto-yliopisto pyrkii myös osallistumaan laajaan uudistusprosessiin, joka Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirillä on edessään seuraavien kymmenen vuoden aikana. Suuri osa tutkimuksesta tehdään jo nyt tiiviissä yhteistyössä Helsingin yliopiston ja Helsingin seudun yliopistollisen keskussairaalan kanssa. Niiden asiantuntemus lääketieteen ja kliinisen tutkimuksen aloilla täydentää Aallon pääosin teknistä lähestymistapaa.

Lahjoita ja liity lahjoittajaverkostoomme!

Vähintään 10 000 euron suuruisissa lahjoituksissa ota yhteyttä lahjoittajasuhteiden tiimiimme lahjakirjan tekemistä varten.

Tiimin yhteystiedot löydät täältä.

Aalto Health Platform

Health Platform tukee ja kehittää Aalto-yliopiston terveyden ja hyvinvoinnin alan toimijoiden ja Aallon yhteistyötä tieteen, tekniikan, muotoilun ja liiketoiminnan aloilla.

Lue lisää
An Aalto pen lying on the page of a study book, students working in the background / photo by Aalto University, Aino Huovio
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu