Lahjoita tulevaisuus

Taide ja luovat käytännöt

Taide ja luovat käytännöt ovat tärkeä osa monialaista Aalto-yliopistoa. Yliopisto kehittää toimintaa yli rajojen eri aloilla ja yhteisöissä. Monialainen taiteellinen toiminta luo merkityksiä, määritelmiä, uusia sovelluksia luovuutta ja innovaatioita. Yliopiston taiteellinen toiminta on kansainvälisesti arvostettua. Yliopisto arvioitiin QS World University Ranking ‑yliopistovertailussa maailmassa sijalle 7 vuonna 2019.
Elokuvataiteen opiskelua

Yliopistossa keskittytään kokemuksellisuuteen sekä aisti- ja manuaalisiin taitoihin ja tietoon. Tavoitteena on löytää uusia tapoja ongelmanratkaisuun, edistää ihmisten hyvinvointia ja vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan.

Taiteen ja tieteen kohtaamisessa tekniikan ja talouden kanssa syntyy uuden tason tietoa ja yhteistyöprojekteja. Taide ja muotoilu liittyvät läheisesti eri tekniikan alojen tutkimukseen: monet taiteen ja suunnittelun tutkijat soveltavat erilaisia tekniikoita taiteessa ja muissa sosiokulttuurisissa yhteyksissä. Taide- ja muotoilutiedon kerääminen sisältää myös järjestelmän suunnitteluun ja kestävään kehitykseen liittyvien tekniikoiden kehittämisen.

Muotisuunnittelun opiskelijoiden viime vuosien menestys kansainvälisissä kilpailuissa on puolestaan luonut Suomi-ilmiön, jonka ansiosta kykyjenetsijät Milanosta ja Pariisista etsivät Suomesta seuraavaa tähtisuunnittelijaa.

Elokuvataiteen opiskelijoiden työt ovat niittäneet mainetta ulkomaisissa kilpailuissa, ja esimerkiksi saavuttaneet Oscar-ehdokkuuden vuonna 2014. Opiskelijoiden töitä on myös huomioitu laajasti maineikkaissa kansainvälisissä julkaisuissa, messuilla ja näyttelyissä.

Lahjoita ja liity lahjoittajaverkostoomme!

Vähintään 10 000 euron suuruisissa lahjoituksissa ota yhteyttä lahjoittajasuhteiden tiimiimme lahjakirjan tekemistä varten.

Tiimin yhteystiedot löydät täältä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu