Lahjoita tulevaisuus

Muotoillaan yhdessä kestävää tulevaisuutta!

Aalto-yliopiston muotoilun ja luovien käytäntöjen ammattilaiset auttavat ratkaisemaan aikamme viheliäisimpiä ongelmia. Tule sinäkin mukaan vauhdittamaan siirtymistä kohti kestävää tulevaisuutta!
Hands and a design ball

Julkisen talouden kiristyessä sinulla on lahjoittajana merkittävä rooli luovien alojemme koulutuksen ja tutkimuksen korkean laadun varmistamisessa myös tulevaisuudessa.

Kun ratkotaan monitahoisia ongelmia, kuten esimerkiksi kestävän kehityksen haasteita, tarvitaan yhteistyötä. Muotoilun menetelmiä ja luovia käytäntöjä hyödyntämällä pystymme tuomaan yhteen toisistaan hyvinkin kaukana olevia ihmisiä ja asioita, ja löytämään kaikkia osapuolia tyydyttäviä ratkaisuja.  

Suomi tarvitsee yhä enemmän muotoilun ja luovien alojen erikoisosaajia löytämään yhteisiä ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin. Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu on sitoutunut vastaamaan tähän tarpeeseen kasvattamalla opiskelijoiden määrää radikaalisti tulevien vuosien aikana. Vuonna 2020 Suomessa valmistuneista taiteiden ja suunnittelun maistereista 43 % oli aaltolaisia. Seuraavien viiden vuoden aikana tavoitteemme on kouluttaa taiteen ja suunnittelun alalla 50 maisteria enemmän nykytasoon verrattuna.

Tehtävä ei ole helppo julkisen talouden haasteiden vuoksi. Siksi lahjoitukset yliopistolle ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan.

Lahjoita Aalto-yliopiston 150-vuotiaalle Taiteiden ja suunnittelun korkeakoululle

Lahjoittamalla tuet: 

  1. Muotoilun ja luovien alojen erikoisosaajien kouluttamista kaikki osapuolet huomioon ottaviksi ongelmanratkaisijoiksi yhteiskunnan eri alueille.
  2. Maailman korkeatasoisinta muotoilun tutkimusta ja luovien alojen kehittämistä.
  3. Muotoilullisen ajattelun ja käytäntöjen soveltamista yhteiskuntaan vauhdittamaan siirtymistä kohti kestävää tulevaisuutta.
  4. Muotoilun roolin vahvistamista hyvinvointia lisäävässä innovaatiotoiminnassa.
solar panel clothing

Lahjoita tänään

Muotoillaan yhdessä kestävää tulevaisuutta!

Lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
Lahjoitussumma
Valitse lahjoitussumma
Lahjoitussumma

Verovähennys

Tiesitkö, että yksityishenkilöiden kalenterivuoden aikana tekemät, yhteensä vähintään 850 euron lahjoitukset ovat verovähennyskelpoisia? 

Voit tehdä lahjoituksen useammassa erässä vuoden aikana. Kuukausilahjoittajana ylität verovähennysrajan, jos lahjoitat 71 euroa kalenterivuoden jokaisena kuukautena. Jos annat lahjoituksen yhteydessä henkilötunnuksesi, teemme ilmoituksen verottajalle puolestasi.

Lahjoittajien huomioiminen

Thin breads in different colours made of glass hanging in a pole

Kiitos lahjoittajillemme!

Kiitos lahjoituksestasi! Jokainen lahjoitus on meille merkityksellinen. Yhdessä voimme rakentaa kestävämpää tulevaisuutta.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu