Lahjoita tulevaisuus

Materiaalit ja luonnonvarojen kestävä käyttö

Aalto-yliopistossa materiaalitutkimuksen osaaminen kattaa laajan kirjon eri osa-alueita: kiinteän aineen fysiikan ja materiaalifysiikan, nanotieteen ja nanoteknologian, mekaniikan ja materiaalitekniikan sekä kestävän kehityksen mukaisen käytön ja prosessoinnin sekä siihen liittyvät tekniikat.
Sustainable Metals Processing laboratory

Aallon materiaalitutkimus hyödyttää monia teollisuudenaloja tieto- ja viestintätekniikasta terveysteknologiaan ja muotialaan. Yliopiston tavoitteena on edistää materiaalitutkimuksen sovellusta ja kehitystä muun muassa tietotekniikan, energia- ja terveysalan, muotoilun sekä liiketoiminnan aloilla. Aalto-yliopistossa on yli 60 professoria, joiden tutkimus liittyy materiaaleihin.

Lahjoita ja liity lahjoittajaverkostoomme!

Vähintään 10 000 euron suuruisissa lahjoituksissa ota yhteyttä lahjoittajasuhteiden tiimiimme lahjakirjan tekemistä varten.

Tiimin yhteystiedot löydät täältä.

Kemian ja materiaalitieteen laitos

Kemian ja materiaalitieteen laitos keskittyy mikro-, nano- ja atomimittakaavan yhdisteisiin ja materiaaleihin. Toimintamme näiden parissa kattaa synteesiin, karakterisoinnin ja laskennallisen tutkimuksen.

Lue lisää
Close-up on a pair of hands wearing white rubber gloves, holding a black plastic coaster.

Aalto Materials Platform

Materials Platform -yhteistyöalusta tukee ja kehittää toimia, jotka edistävät materiaalialojen tutkimusta ja vauhdittavat tulosten kaupallistamista.

Lue lisää
Metals_photo Eeva Suorlahti fir Materials Platform

Aalto Sustainability

Aalto Sustainabilityn tavoitteena on lisätä yhteistyötä eri tieteenalojen välillä sekä edistää kestävää kehitystä osana opetusta, kampuskehitystä ja muuta Aalto-yliopiston toimintaa.

Lue lisää
Aalto Sustainability Hub
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu