Kauppatieteellinen ala

Aalto-yliopiston kansallinen ja kansainvälinen tehtävä on osaltaan vastata jatkuvassa muutoksessa olevan liike-elämän tarpeisiin. Lahjoittamalla kauppatieteelliselle alalle, autat yliopistoamme tuottamaan uutta tutkittua tietoa ja osaamista, jota liiketoiminnan uudistuminen vaatii. Merkittäviä tutkimusteemoja ovat esimerkiksi strateginen johtaminen, digitalisaation tuomat muutokset kuluttajien käyttäytymiseen sekä valtavien tietomassojen käsittely ja hyödyntäminen päätöksenteossa.
aalto_biz_student_groupwork_05_2013-2517_jpg.jpg

Tue kauppakorkeakoulun toimintaa

Voit tehdä lahjoituksen kauppakorkeakoululle tai kauppatieteille, tai voit tukea lahjoituksella opiskelijavaihto-ohjelmaamme. Vielä ehdit myös saada lahjoituksella itsellesi nimikkotuolin tai nimesi seinäteokseen uuteen Kauppakorkeakoulun rakennukseen Otaniemessä.

Lue lisää

Voit myös lahjoittaa Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö sr:lle, joka tukee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulua ja sen piirissä toimivia henkilöitä tutkimus- ja opetustoimintaa edistävillä apurahoilla ja muulla tuella.

Lahjoitukset tukisäätiölle

Vähintään 10 000 euron suuruisissa lahjoituksissa ota yhteyttä lahjoittajasuhteiden tiimiimme lahjakirjan tekemistä varten.

Lahjoita ja liity lahjoittajaverkostoomme!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu