Lahjoita tulevaisuus

Kampuksen kehittäminen

Otaniemen kampus on Aalto-yhteisön vahvasti sykkivä sydän. Se yhdistää opiskelijat, tutkijat, opettajat sekä alueen yritykset ja muut toimijat ja asukkaat luomaan uutta ajattelua, innovaatioita ja liiketoimintaa. Kampuksella opiskellaan, tehdään töitä, asutaan ja harrastetaan. Jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kampus houkuttelee uutta osaamista ja yrittäjyyttä eri puolilta maailmaa. Se on voima, joka toimii esikuvana muille.
Aerial view of the Otaniemi campus.

Aalto-yliopiston kampus Otaniemessä tukee yliopiston visiota innovatiivisen yhteiskunnan rakentamisesta. Vuoteen 2021 mennessä kaikki yliopiston ydintoiminnot sijaitsevat Otaniemessä. Alueella ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee moni Suomen suurimmista yrityksistä ja lukuisia pienempiä yrityksiä. Otaniemessä asuu yli kaksi tuhatta opiskelijaa.

Vuoteen 2025 mennessä Otaniemeen tavoitellaan 7500 uutta asukasta ja 20 000 uutta työpaikkaa. Tavoitteena on myös energiaomavarainen kampus vuoteen 2030 mennessä.

Lue Kampuslehti

Lahjoittamalla kampuksen kehittäminen -rahastoon tuet uudenlaisen, maailmanluokan osaamis- ja innovaatiokeskittymän rakentamista.

Lahjoita ja liity lahjoittajaverkostoomme!

Vähintään 10 000 euron suuruisissa lahjoituksissa ota yhteyttä lahjoittajasuhteiden tiimiimme lahjakirjan tekemistä varten.

Tiimin yhteystiedot löydät täältä.

Kampus

Aalto-yliopiston kampus Otaniemessä on yliopiston innovatiivisen yhteisön koti.

Lue lisää
Dipoli Kaleva Image: Tuomas Uusheimo / Aalto University

Teollisen internetin kampus

Aalto-yliopiston teollisen internetin kampus (AIIC) on opiskelijoille, tutkijoille ja yrityksille tarkoitettu yhteistyöalusta älykkäiden, yhdistettyjen tuotteiden ja palvelujen luontiin. Teollisen internetin kampus mahdollistaa monitieteisen tutkimuksen, koulutuksen ja innovaation teollisuuden kumppaneiden kanssa.

Lue lisää
Aalto Industrial Internet Campus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu