Lahjoita tulevaisuus

Edistyneet energiaratkaisut

Aalto-yliopiston poikkitieteellistä osaamista suunnataan entistä kestävämpien energiaratkaisujen kehittämiseen. Keskeisessä asemassa ovat energian tuotanto, varastointi, siirto ja käyttö.
Slag2PCC researchers at the facility.

Monilla laitoksillamme on pitkät perinteet energia-alan tutkimuksesta ja opetuksesta. Tutkimuksemme kattaa kehittyneet ja uusiutuvat energiateknologiat, tehokkaat, ekologiset ja luotettavat energiantuotantojärjestelmät, jakelun ja käytön sekä ympäristön seurannan ja ymmärtämisen. Myös markkinoiden hallinta, sosioekonomiset näkökulmat ja ympäristö tulevat huomioiduksi kokonaisvaltaisesti monialaisen yhteistyön ja eri alojen erityisosaajien avulla.

Energiaan liittyvän tutkimuksen tulokset edistävät Suomen energiapolitiikkaa ja ulottuvat globaalille tasolle kestävien energiaratkaisujen ja erilaisten energiainnovaatioiden ja -sovellusten kautta.

Meillä on noin 25 keskeisesti energia-alalla toimivaa professoria tutkimusryhmineen, sekä noin 30 energia-alaa merkittävästi hyödyttävää professoria. Nämä osaajat yhdessä opiskelijoidemme kanssa muodostavat vahvuusalueemme, joissa energia kohtaa informaation, materiaalit ja yhteiskunnan.

Lahjoita ja liity lahjoittajaverkostoomme!

Vähintään 10 000 euron suuruisissa lahjoituksissa ota yhteyttä lahjoittajasuhteiden tiimiimme lahjakirjan tekemistä varten.

Tiimin yhteystiedot löydät täältä.

Aalto Energy Platform

Aallon Energy Platform katalysoi ja kehittää monitieteellistä yhteistyötä kestävien energiaratkaisujen saralla.

Lue lisää
Aalto Energy Efficiency / Image by Helén Marton
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu