CHEM Urafoorumista usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Millainen on ständipaikka?
Näytteilleasettajille on varattu korkea pystypöytä ja sähköpistoke. Lisäksi tilaan mahtuu hyvin esim. roll up. Muita ständirakennelmia ei ole tarpeen ottaa mukaan, eivätkä ne välttämättä mahdu tilaan.   

Miten ständit on sijoitettu?
Ständit on sijoitettu Dipoliin toisen kerroksen ylälämpiöön, josta on kulku saliin (paneeli ja opiskelijoiden posterit). Tilakartta valmistuu joulukuun alussa ja julkaistaan täällä.   

Onko paikan päällä verkkoyhteyttä? 
Otaniemen kampuksella toimii langaton Aalto Open -verkko, johon kaikilla on pääsy ilman erillisiä tunnuksia.

Minne voin pysäköidä auton ja miten pääsen perille?
Dipoli löytyy osoitteeseta Otakaari 24. Parkkitilaa löytyy rakennuksen etupuolelta ja Otahallin vierestä Dipolin ohi ajettaessa Luolamiehentieltä, ks. satelliittikuva. Infosta ja narikasta saat Aalto-yliopiston paikoitusluvan. Huomaathan, että Otaniementie on katkaistu ja Kehä I:n suunnasta paikalle pääsee parhaiten Tekniikantieltä.

Metrolla saapuessa poistu metrosta Otaniementien uloskäynnistä.

Lähin bussipysäkki Helsingistä on Otakallio ja Espoosta Dipoli. Lähin ovi on juhlaovi Luolamiehentien puolella.

Minne voin jättää takkini ym. tavarani?
Dipolissa ei valitettavasti ole vahdittua narikkaa. Näytteilleasettajia varten on varattu oma taukotila Poli, jonne voi jättää ulkovaatteet, vaihtokengät ym. tavarat. Tilassa on ovi, mutta se ei ole lukossa. Opiskelijoita varten on yleinen naulakko, ja ala-aulasta löytyy koodillisia lokeroita.

Missä voin lounastaa?
Aamulla on tarjolla aamiaista, ja Kemian tekniikan korkeakoulu kutsuu näytteilleasettajat lounaalle. Muut voivat lounastaa esimerkiksi Dipolin Reima-ravintolassa, joka sijaitsee samassa kerroksessa.

Lisätietoja:

Susanna Saarinen, puh. 050 381 6398, [email protected]
tai Marita Halme, puh 040 576 1349, [email protected]

Aalto-yliopisto
Ura- ja rekrytointipalvelut

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu