Kauppakorkeakoulu

Työnantajille

Kauttamme tavoitat kauppatieteiden opiskelijat monin tavoin. Julkaisemme työpaikkailmoituksia, välitämme rekrytointiviestejä, järjestämme ura- ja rekrytointitapahtumia ja paljon muuta.
Aalto University / School of Business / campus

Luomme kontakteja opiskelijoiden ja työnantajien välille välittämällä työ- ja harjoittelupaikkailmoituksia (Aalto JobTeaser, aiemmin Aalto CareerWeb), tarjoamalla näkyvyyttä erilaisissa tapahtumissa ja markkinointikanavissa, välittämällä lopputyö- ja projektiaiheita ja järjestämällä messuja. Esimerkiksi yhteistyössä kollegoiden kanssa järjestämämme Summer Job Day -tapahtuma tavoittaa kauppatieteilijöiden lisäksi opiskelijoita kaikilta Aallon aloilta. Tai uusi koko Aallon laajuinen Aalto Talent Expo, joka keskittyy enemmän loppuvaiheen opiskelijoille sopiviin työpaikkoihin.

Palveluja moneen tarpeeseen

Alta löydät erilaisten työnantajapalveluidemme kuvaukset. Autamme mielellämme valitsemaan oikean palvelun tai näiden yhdistelmän.

Aalto Talent Expo main illustration. black and white. Designer Babi Brasileiro 10

Talent Expo

Rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat.

Summer Job Day 2019

Summer Job Day -tapahtuma

Tapahtuma kokoaa yhteen kaupan, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat keskelle Aalto-yliopiston kampusta.

Yhteistyö
Aalto-yliopisto/Aino Huovio

Aalto JobTeaser – rekrytoi opiskelija

Autamme työnantajia tavoittamaan Aalto-yliopiston opiskelijoita julkaisemalla työ- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyö- ja projektitoimeksiantoja.

Palvelut
Employer services can help you in reaching students in many ways. Photo: Anni Hanen

Työnantajapalvelut

Rekrytoi ja näy kampuksella! Ura- ja rekrytointipalveluiden tiimi auttaa työnantajia löytämään Aallon huippuopiskelijat kauppatieteiden, taiteen ja suunnittelun sekä tekniikan aloilta.

Palvelut
Photo: Unto Rautio

Harjoittelu

Työnantajalle harjoittelu on tehokas rekrytointikanava. Palkkaamalla harjoittelijan saatte organisaatioonne uusimpia näkemyksiä ja tuoreita ideoita sekä rakennatte myönteistä työnantajamielikuvaa.

Kauppakorkeakoulu
Aalto-yliopisto Kauppakorkeakoulu / kuvaaja: Anni Hanen

CV & LinkedIn -klinikat

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut järjestää CV- ja LinkedIn -klinikoita pääasiassa järjestämiemme messujen yhteydessä.

Kauppakorkeakoulu

Careerweb on tärkein työnhaun alusta minulle.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelija (Career Services Survey 2019)

Tiesitkö että,

  • 87 % vuonna 2018 valmistuneista kauppatieteen maistereistamme oli valmistumishetkellä jo töissä  ja 15 % heistä oli löytänyt työpaikkansa meidän kauttamme,
  • Kauppakorkeakoulun opiskelijat käyttävät työtä etsiessään ensisijaisina kanavina työnantajan omia nettisivuja, sosiaalista mediaa ja Aalto CareerWebin työpaikkaportaalia,
  • yli 80 % Kauppakorkeakoulun opiskelijoista käyttää Aalto CareerWebin työpaikkaportaalia,
  • julkaisemme vuosittain noin 9 000 työ- ja harjoittelupaikkaa Aallon opiskelijoille.

Lähteet: Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta valmistuneiden kauppatieteiden maistereiden sijoittumisselvitys valmistumishetkellä, Aalto CareerWebin tilastot sekä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun 1 v sijoittumisseuranta

Lisätietoa antaa

Tanja Makkonen

Tanja Makkonen

Senior Manager, Career Services
Milja Koski

Milja Koski

Manager, Career Services

Katso lisäksi

Jaakko Honko lecture 6.6.2019, a question from the audience to the keynote speaker Risto Siilasmaa

Tee yhteistyötä Kauppakorkeakoulun kanssa

Meillä on pitkät yhteistyöperinteet alumniemme ja yritysmaailman kanssa. Tarjoamme monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia alumneillemme, yrityksille, organisaatioille ja julkisen sektorin toimijoille.

Kauppakorkeakoulu
Photo: Unto Rautio

Kauppakorkeakoulusta valmistuneet työelämässä

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta valmistuneet työllistyvät hyvin koulutustaan vastaaviin hyväpalkkaisiin tehtäviin. Tältä sivulta löydät tietoa valmistuneidemme työllistymisestä sekä urakehityksestä.

Kauppakorkeakoulu
Opiskelijoita rekrytointimessuilla

Opiskelijat arvioivat Kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut Pohjoismaiden toiseksi parhaiksi

Universum tekee uratutkimuksen vuosittain lähettämällä kyselyn opiskelijoille ja analysoimalla siihen tulleet vastaukset.

Uutiset
Photo: Aalto University / Unto Rautio

Ura- ja rekrytointipalvelut - yhteystiedot

Ura- ja rekrytointipalvelut palvelee opiskelijoita, työnantajia sekä myös yliopistoa kaikilla Aallon korkeakouluilla.

Yhteistyö
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu