Työnantajille

Kauttamme tavoitat kauppatieteen opiskelijat monin tavoin. Julkaisemme työpaikkailmoituksia, välitämme rekrytointiviestejä, järjestämme ura- ja rekrytointitapahtumia ja paljon muuta.
Aalto University / School of Business / campus

Luomme kontakteja opiskelijoiden ja työnantajien välille välittämällä työ- ja harjoittelupaikkailmoituksia, tarjoamalla näkyvyyttä erilaisissa tapahtumissa ja markkinointikanavissa, välittämällä lopputyö- ja projektiaiheita ja järjestämällä messuja. Esimerkiksi yhteistyössä kollegoiden kanssa järjestämämme Summer Job Day -tapahtuma tavoittaa kauppatieteilijöiden lisäksi opiskelijoita kaikilta Aallon aloilta. Tai uusi koko Aallon laajuinen Aalto Talent Expo, joka keskittyy enemmän loppuvaiheen opiskelijoille sopiviin työpaikkoihin.

Palveluja moneen tarpeeseen

Alta löydät erilaisten työnantajapalveluidemme kuvaukset. Autamme mielellämme valitsemaan oikean palvelun tai näiden yhdistelmän. Ura- ja rekrytointipalveluiden tarkemmat yhteystiedot.

Annemari Rautio
Senior Manager, Employer Services
[email protected] 

ARENA Career Fair for business students

UUTTA: Aalto Talent Expo

Aalto Talent Expo -tapahtumassa tapaat opiskelijoita kaikilta Aalto-yliopiston aloilta.

Kauppakorkeakoulu
Summer Job Day 2019

Summer Job Day -tapahtuma

Tapahtuma kokoaa yhteen kaupan, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat keskelle Aalto-yliopiston kampusta.

Yhteistyö
Aalto-yliopisto/Aino Huovio

Rekrytoi opiskelija

Autamme yrityksiä ja muita työnantajaorganisaatioita rakentamaan työnantajakuvaansa, rekrytoimaan Aalto-yliopiston opiskelijoita (työpaikat ja harjoittelut, opinnäytetyö- ja projektitoimeksiannot) ja löytämään parhaat tulevaisuuden osaajat.

Palvelut
Internship

Harjoittelu

Työnantajalle harjoittelu on tehokas rekrytointikanava. Palkkaamalla harjoittelijan saatte organisaatioonne uusimpia näkemyksiä ja tuoreita ideoita sekä rakennatte myönteistä työnantajamielikuvaa.

Kauppakorkeakoulu
Aalto-yliopisto Kauppakorkeakoulu / kuvaaja: Anni Hanen

CV & LinkedIn -klinikat

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ura- ja rekrytointipalvelut järjestää yhteistyössä työnantajien kanssa vuosittain useita CV- ja LinkedIn -klinikoita.

Kauppakorkeakoulu
  • 85 % kauppatieteen maistereista oli valmistumishetkellä jo töissä 
  • opiskelijamme käyttävät työtä etsiessään ensisijaisina kanavina työnantajan omia nettisivuja, sosiaalista mediaa ja Aalto CareerWebin työpaikkaportaalia
  • julkaisemme vuosittain noin 9 000 työ- ja harjoittelupaikkaa Aallon opiskelijoille 
  • vuonna 2018, 15 % maisteriksi valmistuneista oli löytänyt työpaikkansa meidän kauttamme

Lähteet: Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta valmistuneiden kauppatieteiden maistereiden sijoittumisselvitys valmistumishetkellä, Aalto CareerWebin tilastot sekä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun 1 v sijoittumisseuranta

Photo: Unto Rautio

Kauppakorkeakoulusta valmistuneet työelämässä

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta valmistuneet työllistyvät hyvin koulutustaan vastaaviin hyväpalkkaisiin tehtäviin.

Lue lisää valmistuneiden sijoittumisesta työelämään

BIZ Partner Day @ Otaniemi campus

Pitkäjänteisyyttä partneruudesta 

Oletko kiinnostunut pitkäjänteisestä yhteistyöstä työnantajamielikuvan rakentamiseksi? 

Yrityksille

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu