Kauppakorkeakoulu

Kehitä työnantajamielikuvaa Kauppakorkeakoulussa

Kauppakorkeakoulussa on tarjolla erilaisia palveluja opiskelijamarkkinoinnin eri tarpeisiin sekä opiskelijoiden kohtaamiseen kampuksella tai virtuaalisesti. Välitä sanomasi Kauppakorkeakoulun opiskelijolle JobTeaserissa, Instagramissa, sähköpostitse tai tule tapaamaan opiskelijoita henkilökohtaisesti aulatapahtumaan helposti meidän avullamme.
Kauppakorkeakoulun Cafe Kylterin edusta.

Kauppakorkeakoulun opiskelijat ovat erittäin haluttuja työmarkkinoilla ja työnantajanäkyvyyden kehittäminen kannattaa aloittaa jo aikaisin. Säännöllinen näkyvyys opiskelijoille monissa eri kanavissa takaa yleensä parhaat tulokset. Työnantajanäkyvyyden parantaminen Kauppakorkeakoulun opiskelijoiden parissa on helppoa meidän kanssamme!

Opiskelijamarkkinointipalvelumme keskittyvät JobTeaser-näkyvyyteen (joka mahdollistaa lukuisia  eri mahdollisuuksia suunnitella omannäköisiä markkinointiaktiviteetteja), suorapostitukseen valitulle opiskelijaryhmälle ja näkyvyyteen sosiaalisessa mediassa. Markkinointipalvelujen lisäksi voit järjestää oman tapahtuman opiskelijoille joko kampuksella tai virtuaalisesti JobTeaserin kautta. Tarjoamme markkinointipalveluita yrityksille vain uraan ja rekrytointiin liittyvässä viestinnässä.

Autamme mielellämme sopivan kanavan valitsemiseen ja esimerkiksi targetoinnissa. Yhteystiedot löytyvät alempaa sivulta.

Näiden työnantajanäkyvyyteen liittyvien palvelujen lisäksi voit tavata opiskelijoitamme rekrytointimessuilla, Summer Job Dayssä tammikuussa ja Aalto Talent Expossa loka-marraskuussa. Lisäksi voitte julkaista työpaikkailmoituksia ilmaiseksi JobTeaserissa.

Palvelut opiskelijamarkkinointiin

Välitä viestisi opiskelijoille JobTeaserissa, sähköpostitse tai Instagramissa. 

Alv 24% lisätään hintoihin

Tapaa opiskelijoita

Tulkaa tapaamaan opiskelijoita livenä kampukselle tai virtuaalisesti! 

Alv 24% lisätään hintoihin

Yhteystiedot

Työnantajayhteistyö laajemmin Aalto-yliopistossa

Aalto-yliopistossa on tarjolla myös paljon muita yhteistyömuotoja mm. Career Desing Labin CoDesigner yhteistyökumppanuus ja avainasiakkuus.

Jos siis etsit palveluja Aalto-yliopiston muiden koulujen (Insinööritieteiden korkeakoulu, Kemian tekniikan korkeakoulu, Perustieteiden korkeakoulu, Sähkötekniikan korkeakoulu tai Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu) opiskelijoiden tavoittamiseen, lue lisää täältä:

Aalto -yliopiston palvelut työnantajille & Career Design Lab

Palvelut työnantajille Kauppakorkeakoulussa

Muita mahdollisuuksia

Aalto Talent Expo main illustration. black and white. Designer Babi Brasileiro 10

Talent Expo

Rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat.

Summer Job Day 2019

Summer Job Day -tapahtuma

Tapahtuma kokoaa yhteen kaupan, taiteen ja muotoilun sekä tekniikan työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat

Yhteistyö
Aalto-yliopisto/Aino Huovio

Aalto JobTeaser – rekrytoi opiskelija

Palkkaa opiskelija julkaisemalla työpaikkailmoitus Aalto JobTeaser -kanavalla.

Palvelut
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu