Elämänlaajuisen oppimisen kurssit ja ohjelmat

Diploma in Commercial Excellence

Ohjelma keskittyy asiakaskeskeisen ajattelun toteuttamiseen markkinoinnin, myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen prosesseissa. Saat kokonaisvaltaisen näkemyksen ja konkreettisia, testattuja menetelmiä arvioida ja kehittää liiketoimintaasi luodaksesi uutta arvoa asiakkaillesi. Lähestymistapa käsiteltäviin teemoihin on hyvin käytännönläheinen.

Ajankohta:

Opetusajankohdat:

Omassa tahdissa Päivällä

Aihealue:

Markkinointi ja myynti

Opetusmuoto:

Online Lähiopetus

Palveluntarjoaja:

Aalto EE

Taso:

Strateginen

Hinta:

9 750,00 € (+alv)

Hakuaika:

15.2.2023 – 8.9.2023

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Ohjelma on suunniteltu johtajille, jotka haluavat uusia näkökulmia organisaation kaupallisten prosessien asiakaslähtöiseen kehittämiseen, ja haluavat kehittyä niin strategisessa markkinoinnissa kuin markkinointihenkisinä johtajina.

Kurssin kuvaus

Diploma in Commercial Excellence -ohjelmasta saat uusia näkökulmia ja konkreettisia käytäntöjä, joiden avulla voit uudelleenarvioida kaupallisen strategiasi ja rakentaa tulevaisuuden menestystekijäsi. Saat välineitä asiakas- ja arvolähtöisen ajattelun toimeenpanoon suunnittelusta toteutukseen ja seurantaan.

Ohjelma on räätälöitävissä henkilökohtaisten tavoitteidesi ja aikataulusi mukaan. Diplomi koostuu kahdesta ydinjaksosta (3 + 3 päivää), yhdestä valinnaisesta jaksosta sekä valinnaisesta verkkokurssista, jotka voit valita monipuolisesta Aalto EE:n ohjelmatarjonnasta oman kiinnostuksesi ja tavoitteidesi mukaan. Ohjelman opintojaksot on mahdollista suorittaa myös erillisinä, itsenäisinä ohjelmina.

Ohjelman ydinjaksot keskittyvät asiakasymmärryksen ja strategisen markkinoinnin rooliin yrityksen kaupallisen menestyksen ja kasvun edistämisessä, sekä asiakas- ja arvokeskeisen strategian toteuttamiseen suunnittelusta ja seurantaan. Opit viimeisimpiä, toimivaksi testattuja menetelmiä tutkia ja kehittää uusia liiketoimintaideoita, sekä tapoja kerätä ja hyödyntää asiakastietoa systeemaattisesti tarjoomasi kehittämisessä ja tuottamasi arvon validoimisessa. 

Ohjelma uudistaa tapaasi ajatella ja lähestyä strategista markkinointia ja asiakaskeskeisyyttä. Ohjelman kehittää liiketoiminta- ja markkinointikyvykkyyksiäsi syvällisesti ja monipuolisesti, sekä henkilökohtaisella että organisaation tasolla.

Lähiopetus tapahtuu Aalto EE:n tiloissa Helsingissä.

  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu