Elämänlaajuisen oppimisen kurssit ja ohjelmat

Analytiikka ja datastrategiat

Tämä kolmipäiväinen koulutus tarjoaa kattavan kokonaisuuden nykypäivän tiedolla johtamisesta ja se yhdistää vahvasti teorian käytännön esimerkkeihin. Ohjelman jälkeen ymmärrät datastrategian merkityksen liiketoiminnalle sekä data-analytiikan roolin paremman päätöksenteon tukena. Saat käytännön vinkkejä datan visualisointiin sekä datan laadun parantamiseen. Ennen ohjelmaa suoritat myös Essentials of Data and Analytics -verkkokurssin.

Ajankohta:

Opetusajankohdat:

Päivällä Omassa tahdissa

Aihealue:

Digitalisaatio

Opetusmuoto:

Lähiopetus Online

Palveluntarjoaja:

Aalto EE

Taso:

Strateginen

Hinta:

3 650,00 € (+alv)

Hakuaika:

19.12.2022 – 16.11.2023

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Ohjelmaa sopii sinulle, joka haluat johtajana kehittää ymmärrystäsi datan ja analytiikan merkityksestä ja hyödyistä. Työsi keskiössä on teknologian sijasta liiketoiminnan strateginen kehitys.

Kurssin kuvaus

Datan ja analytiikan tehokas hyödyntäminen tarjoaa yhä useammalle yritykselle mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen. Haasteena kuitenkin on, kuinka tietomäärät saadaan palvelemaan parhaiten yritystoimintaa, sekä kuinka tämä integroidaan osaksi yritysten päivittäisiä käytäntöjä ja kulttuuria.

Analytiikka ja datastrategiat -ohjelma auttaa sinua kehittämään yrityksesi datastrategiaa ja tiedolla johtamisen kulttuuria, jonka avulla kasvatat myös yrityksesi kilpailukykyä. Koulutus auttaa sinua myös kiinnittämään huomioita oman yrityksesi datan lisäksi laajemmin ekosysteemissä saatavilla olevaan dataan sekä datan yhdistämismahdollisuuksiin.

Ohjelman jälkeen ymmärrät datan luoman arvon, datan mahdollisuudet sekä laadun mittarit ja parantamisen keinot. Lisäksi kehität osaamisestasi data-analytiikan tuottaman tiedon käytännön soveltamisesta päätöksenteossa sekä ymmärrät tiedon visualisoinnin merkityksen.

Ohjelman keskeisiä teemoja ovat tietopohjaiset strategiat, digitalisaatio, big data, tekoäly, analytiikka, data-analyysi, data governance, digitaalinen etiikka sekä datan visualisointi.

Ohjelma koostuu kolmesta koulutuspäivästä, ennen valmennusta suoritettavasta Essentials of Data and Analytics -verkkokurssista sekä runsaista käytännön esimerkeistä, lukemistosta ja ryhmätöistä. Ohjelman suorittamiseen on hyvä varata kokonaisuudessa noin 30 tuntia, joista 24 tuntia opetuspäiviin ja noin kuusi tuntia verkkokurssin ja ennakkotehtävien suorittamiseen.

Lähiopetus tapahtuu Aalto EE:n tiloissa Helsingissä.

  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu