Drupal: Aalto.fi-sivusto

Uusi aalto.fi - rakennetta ja ulkoasua rakentamassa

Aalto.fi- ja Inside-uudistusprojekti etenee vauhdilla. Tavoitteena on laajentaa kampuskokemus digitaaliseen ympäristöön ja luoda viestintäalusta, josta löytää helposti tietoa, työkaluja, ihmisiä ja yhteistyömahdollisuuksia. Tämän blogin avulla aaltolaiset pidetään ajan tasalla projektin vaiheista, ja me, projektitiimi, päivitämme kuulumisia tänne noin kerran viikossa.
Aalto renewal blog image - yellow graphic

Uusi viestintäalusta on tärkeä viestinnän työkalu sekä sisäisille että ulkoisille käyttäjille. Tähän mennessä aalto.fi- ja Inside-sisältöjä on yhdistelty ja tekstejä on editoitu. Lisäksi olemme pitäneet työpajoja sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, siirtäneet sisällöt uudelle sisällön editointialustalle Drupaliin sekä suunnitelleet uuden alustan visuaalisuutta, rakennetta sekä hakutoimintoa.

Seuraavaksi viimeistelemme käyttöliittymän komponentteja, kuten navigaatiota ja typografiaa, ja visuaalisuutta. Tämä, yhdistettynä editoituun sisältöön ja tulevaisuudessa pidettäviin työpajoihin, auttaa sisältöjen omistajia ja editoijia heidän työssään sen jälkeen, kun demoversio on julkaistu.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu