Drupal: Aalto.fi-sivusto

Tutustu Palvelut-hubiin

Yksi uuden aalto.fi:n kuudesta päähubista on Palvelut-hubi, joka kerää kaikki Aallon palvelut yhdelle sivulle, josta niitä voi etsiä hakutoiminnallisuudella. Palvelut-hubin ensimmäinen versio on nyt valmiina tarkasteltavaksi demo-ympäristössä.
Aalto.fi renewal blog graphic

Palvelut-hubin luominen on ollut monivaiheinen prosessi. Kaikki aalto.fi:n ja Insiden materiaalit käytiin läpi ja niistä tunnistettiin palvelut. Palvelut kategorisoitiin ja niille määriteltiin kohderyhmät. Tähän saimme editoijilta apua, kiitos kaikille! Kategorisoinnin jälkeen sisällöt tuotiin Välivarastosta Drupaliin. Sisältöjä editoitiin mm. poistamalla duplikaatteja ja ylimääräistä informaatiota. Nyt olemme päässeet tähän pisteeseen.

Palvelut-hubin pääsivulta löytyy kaikki palvelukategoriat, joita klikkaamalla käyttäjä näkee kaikki kategorian alle kuuluvat artikkelit. Käyttäjä voi rajata tuloksia valitsemalla kohderyhmän, esimerkiksi opiskelijan, ja/tai käyttämällä hakusanoja.

Services hub

Hubia kehitetään koko ajan paremmaksi, joten se muuttuu viikoittain. Tällä hetkellä hakutoiminto etsii hakusanoja artikkelien otsikoista, mutta jatkossa se tulee etsimään niitä myös esimerkiksi kategorioiden nimistä.

Tutustu Palvelut-hubiin täällä ja anna meille palautetta!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu