Drupal: Aalto.fi-sivusto

Esittelyssä uusi tutkimusryhmäsivu

Uudella viestintäalustalla jokaiselle tutkimusryhmälle luodaan oma sivu, jolla esitellään ryhmän tekemää tutkimusta ja sen tekijöitä. Tutkimusryhmäsivuilla on uusi sisältötyyppi, joka eroaa artikkeleista ja palveluista.
expanded scenography researh group aalto university

Tutkimusryhmien sivut sisältävät osittain jo olemassa olevia komponentteja, kuten tekstiä ja kuvia, mutta myös uusia komponentteja. Sivuilla on esimerkiksi mahdollista käyttää automaattisia nostoja (lift-up), joilla voidaan integroida ryhmän julkaisut suoraan ACRIS-järjestelmästä tutkimusryhmän sivulle. Ryhmän jäsenesittelyt voidaan samoin lisätä helposti samasta järjestelmästä.

Research group page example

Olemme suunnitelleet sivuille esimerkkipohjan, joka sisältää yleistä tietoa tutkimusryhmästä, ryhmän julkaisut, sen jäsenet ja yhteystiedot. Jokainen tutkimusryhmä voi myöhemmin muokata oman sivunsa vastaamaan ryhmän tarpeita ja toiveita. Sisältöä voi muokata ja komponenttien järjestystä voi vaihtaa.

Kaikki tutkimusryhmät kootaan nostoina yhdelle sivulle, jotta käyttäjät voivat helposti selata kaikkia Aallon tutkimusryhmiä. Lisäksi tutkimusryhmiä voidaan nostaa esimerkiksi laitosten sivuilla esittelemään laitoksen eri tutkimusryhmiä.

Projektitiimi siirtää manuaalisesti kaikki tutkimusryhmät Drupaliin heti, kun uusi sisältötyyppi on valmis käytettäväksi. Kaikki tutkimusryhmät on siirretty viimeistään 15. kesäkuuta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu