Tohtorinkoulutus

Tohtoriohjelmat

Aalto-yliopiston tohtoriohjelmat antavat tohtorikoulutettaville valmiudet toimia haastavimmissa tutkija- ja asiantuntijatehtävissä. Tohtorinkoulutus tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen, monitieteisen ja kansainvälisen tiedeyhteisön. Aallosta valmistuu vuosittain yli 250 tohtoria.
TechConferment2019_Hattu&kuoro

Tohtorikoulutuksessa on avainasemassa ohjaajan ja tohtorikoulutettavan välinen suhde. Korkeatasoinen alakohtainen koulutus, henkilökohtaisesti suunnitellut työelämätaidot ja erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet varmistavat, että tohtorikoulutettavan tieteellinen pätevyys kehittyy samanaikaisesti henkilökohtaisten työelämävalmiuksien kanssa. Aalto tarjoaa myös uraohjausta ja mentorointia.

Päätoimisten opintojen tukemiseksi kukin korkeakoulu tarjoaa osalle tohtorikoulutettavista nelivuotisen rahoituksen ja työpaikan.

Miten tohtorinkoulutukseen haetaan?

Aalto-yliopistossa voi suorittaa jatkotutkintoina kauppatieteiden, taiteen ja tekniikan tohtorin tutkintoja. Hakeminen Aalto-yliopiston tohtorinkoulutukseen tapahtuu suoraan tohtoriohjelmiin.

Lue lisää
OtaNano

Katso myös

Väitöskirja Aalto-yliopistossa

Tältä sivulta löydät työkaluja ja ohjeita tohtoriopiskelijoille sekä tietoa väitöskirjoista Aalto-yliopistossa. Tohtoriopiskelijat noudattavat Aalto-yliopiston väitöskirjan yleisiä laatuvaatimuksia ja mahdollisia koulukohtaisia linjauksia. Väitöstyön pohjana toimii tutkimussuunnitelma. Väitöskirjat julkaistaan Aalto-yliopiston julkaisusarjassa ja ne ovat julkisesti saatavilla.

book/Photo by Anastasia Zhenina on Unsplash

Tohtoriopiskelijoiden verkostoituminen (networking)

Aalto-yliopisto verkostoituu aktiivisesti sekä Suomessa että kansainvälisesti, ja laitosten professoreilla on erinomaiset kansainväliset yhteydet, mikä mahdollistaa tohtorikoulutettaville kontaktien luomisen ja vertaistuen saamisen. Aallon kuuteen tohtoriohjelmaan sisältyy useita kansainvälisiä koulutusohjelmia eri teemoilla.

Aalto ELEC Project Gala 8.12.2016
TechPromootio2014_hattu

Tohtorinkoulutuspalvelut

Tohtorinkoulutuspalvelut auttavat tohtoriopiskelijoita, vastuuprofessoreita, ohjaajia ja tohtoriohjelmien johtajia tohtorinkoulutukseen liittyvissä asioissa. Tohtorinkoulutuspalvelut ovat osa Oppimispalveluita.

Palvelut
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu