Avoimet työpaikat

Yritysjuridiikan lehtori, alana vero-oikeus

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Pääkampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Laskentatoimen ja yritysjuridiikan laitos on yksi Pohjoismaiden johtavista tutkimuslaitoksista. Teemme korkealaatuista tutkimusta laskentatoimen ja yritysjuridiikan alan aiheista, ja tiedekuntamme jäsenet ovat yhteiskunnallisesti merkittävissä tehtävissä tukien poliittista päätöksentekoa sekä neuvoen ja ohjaten yrityksiä. Teoreettisesti edistyneen ja käytännön tasolla arvokkaan tutkimuksen ansiosta voimme tarjota huippuluokan opetusta. Tutustu lisää laitoksen toimintaan: https://www.aalto.fi/en/department-of-accounting-business-law

 

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun laskentatoimen ja yritysjuridiikan laitos hakee

Yritysjuridiikan lehtoria, alana vero-oikeus, 1.8.2021 alkaen.

Lehtorin tehtäviin kuuluvat yritysjuridiikan aineen perus- ja jatko-opiskelijoiden opetus, opiskelijoiden opinnäytteiden ohjaus sekä osallistuminen ohjelman kehittämiseen ja opetuksen suunnitteluun. Tehtävä on opetuspainotteinen, mutta tehtävänkuvaan kuuluu myös omaa tutkimusta. Tehtävä tullaan täyttämään Aalto-yliopiston lehtorien urapolun mukaisesti joko lehtorina, yliopistonlehtorina tai vanhempana yliopistonlehtorina. Löydät lisää tietoa Aalto-yliopiston lehtorien urajärjestelmästä täältä: https://www.aalto.fi/fi/tutkimus-ja-taide/lehtorien-urajarjestelma.

 

Hakukriteerit

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, hyviä pedagogisia taitoja sekä käytännön kokemusta yritysjuridiikan opettamisesta. Tehtävän täyttäminen yliopistonlehtorina tai vanhempana yliopistonlehtorina edellyttää tehtävään valittavalta tohtorin tutkintoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää sekä suomen että englannin kielen taitoa, koska opetusta on sekä suomeksi että englanniksi. Lehtorin tehtävänalana on liikejuridiikka, erityisesti vero-oikeus. Kyseessä on opetuspainotteinen tehtävä, joten erityistä painoarvoa annetaan opetusansioille yritysjuridiikassa opetettavissa aineissa. Tehtävää täytettäessä otetaan huomioon myös tutkimusansiot sekä muu relevantti työkokemus. Huomioon otetaan myös hakijan erityisosaamisen merkitys laitoksen ja kauppakorkeakoulun kannalta. Arvostamme myös monialaisuutta, sosiaalisia taitoja ja kiinnostusta tehdä yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

 

Palkkaus

Tehtävän palkkauksessa sovelletaan Yliopistojen palkkausjärjestelmää (YPJ), ja palkka määräytyy tehtävään valittavan henkilön pätevyyden ja kokemuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

 

Hakuohjeet ja lisätietoa

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 4.4.2021.

Liitäthän hakemukseesi seuraavat liitteet pdf-tiedostoina:

Laitoksen työryhmä varaa itselleen oikeuden pyytää hakijoilta tarvittaessa lisämateriaalia.

Lisätietoja tehtävästä antaa laskentatoimen ja yritysjuridiikan laitoksen varajohtaja, professori Petri Kuoppamäki +358 40 754 0003 ja rekrytoinnin käytännön asioista HR-koordinaattori Elisa Utriainen elisa.utriainen(at)aalto.fi.

 

Hakuprosessi

Laitostyöryhmä shortlistaa hakijoiden joukosta potentiaalisimmat ehdokkaat. Shortlistattujen hakijoiden hakumateriaalit lähetään ulkopuolisen arvioijan arvioitavaksi ja heidät kutsutaan site visitille. Site visit sisältää opetusnäytteen sekä työhaastattelun.

Aalto-yliopisto varaa itselleen mahdollisuuden jättää ilmoitetun avoimen position täyttämättä, pidentää hakuaikaa ja ottaa huomioon hakijajoukon ulkopuolisia ehdokkaita.

 

Aallon arvot todeksi

Eettisesti toimivana yhteisönä Aalto-yliopisto haluaa varmistaa, että sen tutkimus, koulutus ja opetus vastaavat korkeita kansainvälisiä laatuvaatimuksia. Odotamme jokaiselta yhteisömme jäseneltä Aallon arvojen kunnioittamista, rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta kaikessa toiminnassa ja käyttäytymisessä muita kohtaan. Jokainen Aalto-yhteisön jäsen on sitoutunut noudattamaan Aallon arvoja täsmentäviä Aalto-yliopiston eettisiä toimintaperiaatteita.

Espoossa 23.2.2021

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu