Avoimet työpaikat

Yritysjuridiikan lehtori

Ekonominaukio 1
Ekonominaukio 1

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Pääkampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun Laskentatoimen laitos hakee

YRITYSJURIDIIKAN LEHTORIA, alana liikejuridiikka, 1.6.2021 alkaen.

Lehtorin tehtäviin kuuluvat yritysjuridiikan perus- ja jatko-opiskelijoiden opetus, opiskelijoiden opinnäytteiden ohjaus sekä osallistuminen ohjelman kehittämiseen ja opetuksen suunnitteluun. Tehtävä on opetuspainotteinen, mutta tehtävänkuvaan kuuluu myös omaa tutkimusta. Tehtävä tullaan täyttämään Aalto-yliopiston lehtorien urapolun mukaisesti joko lehtorina, yliopistonlehtorina tai vanhempana yliopistonlehtorina. Tehtävän täyttäminen yliopistonlehtorina tai vanhempana yliopistonlehtorina edellyttää tehtävään valittavalta tohtorin tutkintoa. Katso Aalto-yliopiston lehtorien urajärjestelmästä lisätietoa täältä: https://www.aalto.fi/fi/tutkimus-ja-taide/lehtorien-urajarjestelma.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, hyviä pedagogisia taitoja sekä käytännön kokemusta yritysjuridiikan opettamisesta. Tehtävän hoitaminen edellyttää sekä suomen- että englanninkielen taitoa, koska opetusta on sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävää täytettäessä otetaan huomioon myös tutkimusansiot sekä muut julkaisut. Lehtorin tehtävänalana on liikejuridiikka, erityisesti yksityisoikeus. Tehtävää täytettäessä huomioon otetaan myös hakijan erityisosaamisen merkitys laitoksen kannalta. Kyseessä on opetuspainotteinen tehtävä, joten erityistä painoarvoa annetaan opetusansioille yritysjuridiikassa opetettavissa aineissa.

Tehtävän palkkauksessa sovelletaan Yliopistojen palkkausjärjestelmää (YPJ), ja palkka määräytyy tehtävään valittavan henkilön pätevyyden ja kokemuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi alla olevan 'Hae nyt!' -linkin kautta 24.11.2020 mennessä. Hakemukseen tulee liittää yhtenä (tai erillisinä) pdf-tiedosto(i)na ansio- ja julkaisuluettelo, hakemuskirje, opetusportfolio sekä mahdolliset muut selvitykset (esim. työtodistukset), joilla hakija haluaa osoittaa taitonsa ja kykynsä haettavana olevaan tehtävään. Katso ohjeet opetusportfolion sisällön osalta täältä: https://www.aalto.fi/sites/g/files/flghsv161/files/2019-04/teaching_competence_guidelines_for_candidate_2019.pdf

Lisätietoja tehtävästä antaa laskentatoimen laitoksen varajohtaja, professori Petri Kuoppamäki 040-754 0003 ja rekrytoinnin käytännön asioista HR-koordinaattori Elisa Utriainen (elisa.utriainen(at)aalto.fi)

Aallon arvot todeksi

Eettisesti toimivana yhteisönä Aalto-yliopisto haluaa varmistaa, että sen tutkimus, koulutus ja opetus vastaavat korkeita kansainvälisiä laatuvaatimuksia. Odotamme jokaiselta yhteisömme jäseneltä Aallon arvojen kunnioittamista, rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta kaikessa toiminnassa ja käyttäytymisessä muita kohtaan. Jokainen Aalto-yhteisön jäsen on sitoutunut noudattamaan Aallon arvoja täsmentäviä Aalto-yliopiston eettisiä toimintaperiaatteita.

 

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu